Nederland, Amsterdam29 juni 2017, door Maartje

Ox & Bucks Amsterdam (+ Afterwork op 7 juli 2017)

Nederland, Amsterdam, 29 juni 2017, door Maartje

Ox & Bucks Amsterdam (+ Afterwork op 7 juli 2017)

Na! Hadden we je nou nog helemaal niet verteld over het nieuwe Ox & Bucks in Amsterdam Zuid? Aan de Zuidas? Het is zonde. Doodzonde. Want het is misschien wel het beste paard van stal. In elk geval een van de knapste. Ox & Bucks is namelijk een beetje tikbar meets Zuidas-volk. Beetje zomer, beetje serieus. Met o'n die lekkere voor-met-de-laptop én dat voor-na-het-werk-met-een-bietje vibe. Bistrostoeltjes versus rotan stoelen. Warme groene stof op lange banken versus tafeltjes met een marmeren blad. Rotan lampen. Barkrukken van leer aan een lange bar... Van dat. Op het menu het juiste comfort food van burgers, een club sandwich, ei met zalm (apart geserveerd, mega super fijn want warme zalm die koud moet zijn vinden we net niet lekker. Snapt Ox & Bucks), gezonde salades en sandwiches die uitpuilen van bijvoorbeeld de kip, avocado en tomaat. Nothing not to like.

Barts-Boekje-ox & bucks 1

Misschien alleen dat het tijdens de einde-van-de-week-dagen een tikkie te rustig is naar de zin van Ox & Bucks (want Zuidas). En wat doe je dan? Dan organiseer je puike evenementen in het weekend. Zoals een take-over door het (in Amsterdam steeds populairder wordende) Lagunitas bier bijvoorbeeld. Maar die is al geweest. Sorry.

Meer Zuidas? Voila: 13 x het beste van de Zuidas (wat dus bij dezen 14 x moet zijn!)

Voor volgende week donderdag 6 juli staat er een terugkerend event op de planning: Caribbean Thursdays. Nu al leuk. Denk exotische cocktails en Caribbean dishes. Voor een prikkie, uiteraard. Tiki-Stijl.

Vrijdag 7 juli is het tijd voor de Heineken Afterwork borrel. Klinkt als een uitgekauwde gesponsorde deal, maar dan ken je Heineken nog niet. Echt leuk zijn de borrels. De 7e wordt Heineken's nieuwe H41 geïntroduceerd, een limited edition lager met een bijzonder 'moeder' gist dat werd ontdekt in het tropische Patagonia. Met een tropisch, vol en spicy resultaat. Perfect voor naast de classic burger van Ox & Bucks die is gemaakt van Gascogne biefstuk van Lindenhoff met kaas, geserveerd met dikke zoute bio-friet. Ox & Bucks