Spanje, Ibiza29 mei 2021, door Barts Boekje

Niet missen op Ibiza: Oysters Yasha

Spanje, Ibiza, 29 mei 2021, door Barts Boekje

Niet missen op Ibiza: Oysters Yasha

Elke Ibiza lover zal beamen: het eiland staat bekend om zijn uiterst markante figuren die we meer dan regelmatig de revue zien passeren. Oysters Yasha is er daar één van. Deze gezellige Brabander hing zijn carrière als vrachtwagenchauffeur een aantal jaar geleden aan de wilgen en heeft inmiddels zijn roeping gevonden op Ibiza: oesterman is-ie geworden. Met zijn Brabantse laissez faire en z’n markante voorkomen charmeert hij iedereen die hij tegen het robuuste lijf loopt. Oysters Yasha - steevast strak in zijn knap lederen pak - is op Ibiza een heus fenomeen en in een rap tempo bezig om dé oesterman van het eiland te worden. Zijn bijzondere oesters zijn van topkwaliteit en worden met passie en de beste technieken gekweekt en geselecteerd. Kortom: zoek 'm op!

Fotocredits Sofia Gomez

Oysters Yasha

Oysters Yasha

Oesters zijn Yasha’s grote passie. Waarom? Volgens hem zijn ze puur, rauw en allemaal uniek, net als hijzelf. Daarnaast zijn ze supergezond en hebben ze een positieve invloed op ons geheugen, stofwisseling en immuunsysteem. Ze bevatten bovendien B12, vitamine D, zink, magnesium én nauwelijks calorieën. Als kers op de taart versterken ze ook nog eens ons libido.

Nu we al deze wijsheden in pacht hebben, willen we natuurlijk heel graag weten waar die pareltjes van Yasha zoal te verkrijgen zijn. Die lijst zien we in een rap tempo groeien. Bij steeds meer hotspots op het eiland verschijnen zijn oesters op de menukaart. Denk aan restaurants als WOW, Bambudha, Hambrë, Comptoir, Musset en het nieuwe eco friendly hostel Ses Arcades (over deze laatste trouwens gauw meer). Hotels waaronder Pikes, Atzaro, Nobu en Oku hotel. Op sommige plekken worden er zelfs oesterbars geïnstalleerd en knappe oesterdames ingezet om de gasten te verwelkomen met Yasha’s schatten uit de zee.

Tevens heeft Yasha een team van mooie oyster boys & girls paraat, die oesters op elke gewenste plek op het eiland bezorgen en eveneens in te huren zijn voor speciale gelegenheden. Elk event, wedding of privéfeestje in jouw eigen villa, boot of beach wordt met Oysters Yasha en zijn team ongetwijfeld een groot feest.