Nederland7 april 2020, door Imara Milatz

Dit wil je: Par Hasard het paasweekend voor je deur met een heerlijk Lentepakket

Nederland, 7 april 2020, door Imara Milatz

Dit wil je: Par Hasard het paasweekend voor je deur met een heerlijk Lentepakket

Ze zitten er al een weekje op te broeden en nu mogen we het dan ook meedelen: Café Par Hasard brengt vanaf deze week een heus lentepakket aan huis. Lieve mensen, let op, want dit lentepakket wil je voor de Paas van 2020. Voor iedereen die het paasweekend al helemaal naar de getver zag lopen, say no more. Par Hasard, Neerlands enige echte friterie (we durfde eerder al te stellen: s'lands lekkerste frites én frikadel) gaat - let op - een Paasverwenpakket bezorgen in álle uithoeken van Nederland, Schubbekutteveen tot aan je overburen. Alle postcodes worden gecoverd dus ook jij daar. Iets met Oost-West, Paas-thuis best?

 

 

 

Lentepakket

Lentepakket

Par Hasard heeft voor het vreselijk aanlokkelijke lentepakket de handen ineen geslagen met lokale traiteurs, boeren, telers en kwekerijen. En dat al natuurlijk in combinatie met streekproducten uit Par Hasard’s oude vertrouwde Limburg waar de friterie zijn ingrediënten vandaan haalt. Een begrijpelijke voorliefde aangezien er gewoon een rete goed aanbod aan heerlijkheden te vinden is in het zuidelijke Nederland, dat terzijde. Een pakket met niets meer dan Limburgse parels wordt beloofd. De Limburgse asperges van boerderij de Winkelmolen worden vergezeld met Hollandse krieltjes van John van der Kroon, ambachtelijk gekookte ham van slagerij Nice to Meat en eieren en roomboter van kaasmakerij Catherinadal. Aan tweede paasdag is ook gedacht met het Limburgse zuurvlees van Par Hasard zelf. Voor een klein bedrag extra voegt Par Hasard hun bekende frites toe aan het lentepakket (let wel op, daar moet je zelf wel een frituurpan of Airfryer in huis hebben) en het feest is compleet. Moet je alleen niet vergeten de frites te dippen in de bearnaise-mayonaise van Saveurs (het is maar een tip).

Is dat zo? Het feest dan  al helemaal compleet? Nee! Dat komt pas met de Beluga Easter Roulette bonbons, geïnspireerd op het oud Limburgse spel: tietchen. Allebei een ei in handen, tegen elkaar tikken en de persoon zonder een barst in het ei, heeft gewonnen. De bonbons van Beluga Loves You bevatten een combinatie tussen karamel en gezouten popcorn, maar pas op: één van de vier is ‘The Killer’. Bij deze bonbon is de allersterkste variant van de Amerikaanse peper van ‘Mad Dog’ toegevoegd. Als je geluk hebt, pakt jouw tafelgenoot deze pittige Easter bonbon! En als je pech hebt…

Dan zij we er nóg steeds niet. De goede opletter weet, het woordje ‘wijn’ is nog nergens gerept. Welnu: Par Hasard verzorgd niet alleen de producten voor het paasdiner, maar ook alle andere elementen die nodig zijn voor een sfeervol Paasweekend. Want waar wordt iedereen naast lekker eten nog meer blij van (wij wel tenminste)? Een mooi glas wijn en, oké oké, goede muziek. Inbegrepen in het pakket natuurlijk een goed -en bijpassend- flesje rood of wit. Gezellig dineren met uit de speakers variërende liedjes van Charles Aznavour en Edith Piaf tot aan Johnny Jordaan en Andre Hazes.

Ben je ook hartstikke om en is je paasweekend geregeld door Par Hasard en friends? Dan rest ons alleen nog met de feiten te komen. Daar komt ‘ie: het lentepakket is voor twee personen en genoeg voor maar liefst beide paasdagen. Er zit een klein instructieboekje bij met de recepturen (toch wel zo handig) en de QR-code van de playlist. De prijs per pakket is €69 (omgerekend zo’n €34,50 p.p) en wordt ook nog eens gekoeld (en gratis!) aan huis geleverd.  Dan kun je er 4-5 dagen na levering vanuit gaan dat het houdbaar blijft (voor degene die er liever een paasweek van maken). Bestellen dan maar? Dat kan hier.

Par Hasard