Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 22-04-2019
  • Antwerpen, Bart Bouwt, Inspiratie, Interieur

Bart Bouwt: voor al uw kleur in huis, Paulette in ’t Stad, Antwerpen

Bart Bouwt: voor al uw kleur in huis, Paulette in ’t Stad, Antwerpen

Leuk hoor... Zo'n prachtig clean all natural overheersend wit huis. Leuk voor een ander vooral. Voor iedereen die, net als wij, ook liever wat meer kleur in huis wil, is deze interieurwinkel in Antwerpen 'je man'. Je vrouw eigenlijk, want het is de Vlaamse Paulette herself van wie je de leukste, vrolijkste en meest kleurrijke items kopen kunt.

Afijn, voor al uw kleur in huis: ga shoppen bij Paulette in 't Stad in Antwerpen. Vinden doe je Paulette en haar kleurrijke spul aan Sint-Jorispoort nummer 20, het verlengde van de Lange Gasthuisstraat, hartje stad. En de tip? Die kwam van ons alles Emma Peijnenburg, formally knows as onze Antwerpse buddy (maar ze is naar Utrecht verkast - meer vanuit daar snel hier dus!)

Paulette in 't Stad, Antwerpen

Fantastische berberkleden in allerlei mooie patronen en kleuren. De leukste lijsten en te gekke rotanmeubels. Een kleurrijke chique chaos vinden we wel een fijne manier om de winkel van Paulette te omschrijven. Afijn, wij zijn fan want het is altijd tijd voor wat meer kleur in huis. Nog meer? Ja. Nog meer. Gewoon omdat het kan.

Even terug: Paulette was ooit van plan om na haar studie haar carrière voort te zetten in het bedrijfsleven. Saai wel. Dus ging ze er een jaar tussenuit. Om te reizen, uiteraard, want dat doe je dan. Je voelt de bui al hangen: de hoeveelheid inspiratie vanuit alle verschillende culturen en plekken die ze tegenkwam, zette ze om in een zoektocht naar unieke items voor in huis. Toen de hoeveelheid spullen die ze bij elkaar verzamelde 'ietwat' t vel werd, organiseerde ze met haar zus een garage sale georganiseerd. Dat werd een succes en de rest is, zoals dat heet, geschiedenis (de garage sale werd een permanente winkel in het centrum van Antwerpen).

 

Paulette is zelf het gezellig epicentrum van de zaak Je mag haar alles vragen. Ofja... 'alles'... Alles wat met interieur te maken heeft in ieder geval; ze helpt je maar wat graag om wat meer kleur toe te voegen aan je huis. Vinden doe je Paulette in de Sint-Jorispoort in het centrum van Antwerpen. Woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur kun je er binnen wandelen.

X Laura