België, Antwerpen22 maart 2022, door Barts Boekje

Voor al uw kleur in huis, Paulette in ‘t Stad, Antwerpen

België, Antwerpen, 22 maart 2022, door Barts Boekje

Voor al uw kleur in huis, Paulette in ‘t Stad, Antwerpen

Leuk hoor... Zo'n prachtig clean all natural overheersend wit huis. Leuk voor een ander vooral. Voor iedereen die, net als wij, ook liever wat meer kleur in huis wil, is deze interieurwinkel in Antwerpen 'je man'. Je vrouw eigenlijk, want het is de Vlaamse Paulette herself van wie je de leukste, vrolijkste en meest kleurrijke items kopen kunt.

Afijn, voor al uw kleur in huis: ga shoppen bij Paulette in 't Stad in Antwerpen. Vinden doe je Paulette en haar kleurrijke spul aan Sint-Jorispoort nummer 20, het verlengde van de Lange Gasthuisstraat, hartje stad.

Beelden via Paulette in 't stad instagram

Paulette in 't Stad, Antwerpen

Paulette in 't Stad, Antwerpen

Fantastische berberkleden in allerlei mooie patronen en kleuren. De leukste lijsten en te gekke rotanmeubels. Een kleurrijke chique chaos vinden we wel een fijne manier om de winkel van Paulette te omschrijven. Afijn, wij zijn fan want het is altijd tijd voor wat meer kleur in huis. Nog meer? Ja. Nog meer. Gewoon omdat het kan.

Even terug: Paulette was ooit van plan om na haar studie haar carrière voort te zetten in het bedrijfsleven. Saai wel. Dus ging ze er een jaar tussenuit. Om te reizen, uiteraard, want dat doe je dan. Je voelt de bui al hangen: de hoeveelheid inspiratie vanuit alle verschillende culturen en plekken die ze tegenkwam, zette ze om in een zoektocht naar unieke items voor in huis. Toen de hoeveelheid spullen die ze bij elkaar verzamelde ‘ietwat’ t vel werd, organiseerde ze met haar zus een garage sale georganiseerd. Dat werd een succes en de rest is, zoals dat heet, geschiedenis (de garage sale werd een permanente winkel in het centrum van Antwerpen).

 

Toch in Antwerpen? Dan krijg je vast een keer honger en dorst. Hebben we wat voor! Lees hier over al onze tips in de Vlaamse stad: Barts Boekje x Antwerpen

Paulette is zelf het gezellig epicentrum van de zaak Je mag haar alles vragen. Ofja… ‘alles’… Alles wat met interieur te maken heeft in ieder geval; ze helpt je maar wat graag om wat meer kleur toe te voegen aan je huis. Vinden doe je Paulette in de Sint-Jorispoort in het centrum van Antwerpen. Woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 18:00 uur kun je er binnen wandelen.