Nederland, Amsterdam27 september 2017, door Maartje

Pindakaaswinkel Eindhoven

Nederland, Amsterdam, 27 september 2017, door Maartje

Pindakaaswinkel Eindhoven

En toen kwam De Pindakaaswinkel (what's in a name) ook Eindhoven verblijden met zijn komst! Holla!! Want dat is dus absoluut puik nieuws voor de Brabantse lichtstad. Niet in de minste plaats omdat de Amsterdamse Pindakaaswinkel gaat huizen in één van Einhovens leukste: Vershal het Veem, een overdekte versmarkt op Strijp - u weet het, die immer industrieel-coole postcode waar ooit de Philips fabrieken stonden. Bij Vershal het Veem is het ruiken, proeven, eten, drinken, kopen en koken van woensdag tot en met zondag tussen 10.00 tot 19.00 uur. En straks dus ook van de producten van De Pindakaaswinkel.

Barts-Boekje-vershal het veem eindhoven

Alle soorten en smaken van De Pindakaaswinkel Amsterdam zullen bij De Pindakaaswinkel Eindhoven in de schappen staan. En dat zijn er nogal wat. Pindakaas Gember Zwarte Peper bijvoorbeeld. Of Koffie Zeezout en Dadel Kaneel. (o, en de verkooppunten in Rotterdam hebben de Pindakaas - like). 16 oktober 2017 is D-day. Of eigenlijk: P-day.

Ook leuk: je kunt tegenwoordig een Pindakaas-abonnement nemen bij De Pindakaaswinkel. Hoe een leuk cadeau is dat?! Het idee is net zo goed als simpel: stel je favoriete smakenpakket samen en bepaal of je deze elke maand/kwartaal of per half jaar op de deurmat wilt hebben.

Torenallee 86, Eindhoven (Vershal het Veem)