21 april 2021, door Maartje

Amsterdamse pizzabar No Rules popt the terrace én de champagne

21 april 2021, door Maartje

Amsterdamse pizzabar No Rules popt the terrace én de champagne

Sommige restaurants gaan  'gewoon' open, sommige maken er meteen een feestje van. Gelijk heeft pizzabar No Rules aan het Marie Heinekenplein! Op woensdag worden er ieder uur champagneflessen opengetrokken, happen uitgedeeld en natuurlijk No Rules stylo pizza's gebakken. De reserveringen gaan snel, dus pak snel je spot en reserveer op de website.

 

Ongeveer een jaar geleden opende pizzabar No Rules in de Amsterdamse Pijp en dus tegenover het onlangs geopende Kaasbar Amsterdam - (we zien een mooie match). De zaak werd geopend door Jacob Jan Boerma, de man die restaurant De Leest aan maar liefst drie Michelinsterren hielp, en horecaondernemers van Unlimited Label, die onder andere Vondel3 en StrandZuid openden, Michel Pais en Bram van Es. Spekkie naar ons bekkie hoor!

Pizzabar No Rules Amsterdam

Pizzabar No Rules Amsterdam

No Rules Amsterdam is een restaurant-bar met de pizza als zogenoemde ‘held’. Dus heus geen ordinaire pizzabar, maar pizza’s in een ietwat andere stijl. Gedurfder en anders dan anders door hun eigen interpretatie van hoe een goede pizza nou eigenlijk moet smaken. Een keur aan bijzondere ingrediënten. Maar OOK de beste klassieke pizza-zaken op een net iets andere manier op je bord. Hulde.

En nu, bijna precies een jaar later, maart 2021, bezorgen de No Rules-ers niet alleen in Amsterdam, maar gewoon door het hele land, thank you very much. Dat wil dus zeggen dat dat je ook op je Hollandse vakantieadres de pizza’s van No Rules kunt bestellen! Hoe vakantie is dat?! De bestelpizza’s maak je zelf thuis nog ‘af’ waardoor alles lekker fris en vers blijft. Geen gekke fratsen hoor: alleen een topping, in de over, klaar. Helemaal niks meer aan doen.