29 maart 2021, door Maartje

De Amsterdamse pizzabar No Rules neemt je mee op avontuur (en ze bezorgen nu ook thuis)

29 maart 2021, door Maartje

De Amsterdamse pizzabar No Rules neemt je mee op avontuur (en ze bezorgen nu ook thuis)

Ongeveer een jaar geleden opende pizzabar No Rules in de Amsterdamse Pijp aan het (toch best wel commerciële) Marie Heinekenplein (en dus tegenover het onlangs geopende Kaasbar Amsterdam - we zien een mooie match) en No Rules Amsterdam is de naam. De zaak werd geopend door Jacob Jan Boerma, de man die restaurant De Leest aan maar liefst drie Michelinsterren hielp, en horecaondernemers van Unlimited Label, die onder andere Vondel3 en StrandZuid openden, Michel Pais en Bram van Es. Spekkie naar ons bekkie hoor!

Pizzabar No Rules Amsterdam

Pizzabar No Rules Amsterdam

No Rules Amsterdam is een restaurant-bar met de pizza als zogenoemde ‘held’. Dus heus geen ordinaire pizzabar, maar pizza’s in een ietwat andere stijl. Gedurfder en anders dan anders door hun eigen interpretatie van hoe een goede pizza nou eigenlijk moet smaken. Een keur aan bijzondere ingrediënten. Maar OOK de beste klassieke pizza-zaken op een net iets andere manier op je bord. Hulde.

En nu, bijna precies een jaar later, maart 2021, bezorgen de No Rules-ers niet alleen in Amsterdam, maar gewoon door het hele land, thank you very much. Dat wil dus zeggen dat dat je ook op je Hollandse vakantieadres de pizza’s van No Rules kunt bestellen! Hoe vakantie is dat?! De bestelpizza’s maak je zelf thuis nog ‘af’ waardoor alles lekker fris en vers blijft. Geen gekke fratsen hoor: alleen een topping, in de over, klaar. Helemaal niks meer aan doen.