Nederland15 juli 2021, door Maartje

Waar je gewoon nog een plekje scoort deze zomer: Pop-Up Camping Hemels in Volkel (en ja, dat is Hemels!)

Nederland, 15 juli 2021, door Maartje

Waar je gewoon nog een plekje scoort deze zomer: Pop-Up Camping Hemels in Volkel (en ja, dat is Hemels!)

Kijk, dat klinkt nu nog eens 'hemels' nietwaar? Camping Hemels in het kleine plaatsje Volkel. Waar? Volkel. Noord Brabant, naast Uden wat dan weer niet ver is van Den Bosch en Eindhoven. De slimme snuiters van BillyBird Park Hemelrijk (wat dan weer een oprecht hele leuke speeltuin-plus is, het hele jaar door) vatten het plan op om van hun speeltuin mét enorme waterplas (mét speelparadijs in het water) een tijdelijke camping te maken - zeker nu we en masse nog snel een plekkie in eigen land zoeken voor deze zomer. Dat werd dus pop-up camping Hemels. En pop-up camping Hemels in Volkel krijgt 10 punten, dat je het alvast weet. De camping is er van 9 juli 2021 tot en met 5 september 2021.

(beeld links via @lizahenzen)

Pop-Up Camping Hemels, Volkel, Noord Brabant

Pop-Up Camping Hemels, Volkel, Noord Brabant

Je kunt er zwemmen – ergo die waterplas. Er is meer (MEER) dan genoeg entertainment voor de koters – ergo de speeltuin-plus die BillyBird Park Hemelrijk heet. Er zijn stokken met witte lampionnetjes en slingers en ingerichte glamping belltenten en we vinden het een sprookje zodra de schemer invalt en alles zacht verlicht wordt en de hele boel werd ingericht door een paar jonge gasten die ook wel een biertje lusten (hallo: Brabantse nachten zijn en blijven lang, je weet toch) en dat zorgt ervoor dat het ook voor iedereen ouder dan 12 gewoon helemaal hartstikke super leuk is! * En we halen adem *.

U hoort (nouja: leest): we zijn enthousiast want de camping zit ook nog eens niet vol deze zomer. Nog niet that is. Wil je nou niet kamperen, zet dan sowieso koers naar Beach Bar Hemels want die is eveneens leuk en dan heb je ook de voordelen (voor de koters dus) van dat mega speelparadijs.