14 februari 2017, door Maartje

Pop-up Club Crescendo Amsterdam

14 februari 2017, door Maartje

Pop-up Club Crescendo Amsterdam

Herinnert u zich Solo Venerdi nog? De 'alleen op vrijdag' pop-up in Amsterdams evenementenlocatie People's Place van 2013? Dikke - terechte - hit was dat. Good Italian food op de vrijdagavond, het liefst voor met een grote club vrienden, want daar leent de locatie zich zo perfect voor. Mocht je nu zelf geen (privé)feestje bij People's Place te throwen hebben, maar wel willen gaan, dan gaat de volgende update als (live) muziek in de oren klinken: in de maanden februari, maart en april organiseert de stek drie keer een Club Crescendo avond. Het nieuwe pop-up concept Club Crescendo neemt drie vrijdagavonden - 24 februari, 24 maart en 21 april - plaats aan de Stadhouderskade.

Barts-Boekje-crescendo 3

Wat te verwachten? Wederom van dat good Italian food, tafels vol. Live muziek (een so called diner-dansant zou je kunnen zeggen, maar dan op z'n Italiaans, zoals een good old Italiaanse bruiloft, tenminste, zo zien wij het graag voor ons) én een DJ die het verhaal aftopt, en dat voor een vaste prijs. Vinden we leuk. Voor 35 euro eet je meer dan je wellicht op kunt (we zagen het menu dat uit 15 (!) gangen (gangetjes) bestaat, met onder andere calamari frutti, carpaccio van tonijn, steak tartare met truffel, verse pasta van de chef, rode mul... all good), inclusief welkomstprosecco. 

Barts-Boekje-crescendo 2Moet je wel snel wezen: er zijn maar 120 stoelen per avond te vergeven. Misgepakt? Geen paniek: voor binnenlopers zijn er nog een aantal borrelplekken aan en rond de bar. Dezelfde happy vibes only, dezelfde live muziek (van Amsterdams finest, a little bird told us), drankjes en DJ's, een ander antipasti borrelmenu a 17,50. Nog meer goed nieuws? Ja: je begint al 0m 18.30 en rond middernacht doekt de boel weer op - fijn, heb je zaterdag ook nog wat aan je dag.

Wel even reserveren. Dat doe je via clubcrescendo@peoplesplaceamsterdam.nl