Nederland, Den Haag21 september 2016, door Maartje

Pop Up Hotel Pier, Scheveningen

Nederland, Den Haag, 21 september 2016, door Maartje

Pop Up Hotel Pier, Scheveningen

Binnenkort hoef je voor een spectaculaire hotelkamer met zeezicht niet meer naar Bali of een ander ver oord te vliegen, welnee: in Scheveningen wordt op de welbekende Pier (jawel daar maken we gewoon een hoofdletter van) momenteel gewerkt aan 13 luxueuze en unieke hotelkamers. Hotelkamers ja, boven het water dus. Eind oktober (2016!) moeten ze af zijn. Vanaf dan kun je gaan genieten van het weergaloze (echt!) uitzicht en heerlijk in slaap vallen op het ruisen van de zee. De kamers zijn voorzien van bubbelbad en er komt een fonkelende sterrenhemel in het plafond. Dus. Romantiek galore. Prijzen zullen gaan liggen rond de 300 euro (kniesoor), houd deze site in de gaten voor nieuws omtrent reserveringen.

pop-up-hotel-pier-scheveningen-3

Pop-up zei je toch? Ja, het beheer van De Pier wil de hotelkamers minstens 5 jaar laten draaien, vandaar het pop-up aspect. Daarna is er weer ruimte voor nieuwe plannen, want aan plannen geen gebrek op de Pier. Buiten de hotelkamers biedt de Pier bijvoorbeeld nog veel meer vermaak, neem bijvoorbeeld je croissantje mee in het (!) reuzenrad ’s ochtends of ga wat drinken bovenop de Pier bij bar Kust of een van de foodkramen binnen. En voor de waaghalzen die het reuzenrad wel gezien hebben… Er is altijd nog de bungeejump optie.

De oh oh Scheveningse hotelkamers komen aan het einde van de pier, op het Zuidereiland en onder het Noordereiland. Toch een leuk idee dat men dan boven jou sterft van angst aan een bungee koord terwijl jij lekker in je bubbelbad zit met uitzicht op zee. De leven. Pier Scheveningen.
pop-up-hotel-pier-scheveningen-2

Wist je trouwens dat je elke 2e vrijdag van de maand je weekend heerlijk kunt beginnen op de Pier zonder je druk te maken om de kids? Op het terras van Pier Zuid kun je dan genieten van DJ’s die plaatjes draaien uit de jaren ’80-’90 terwijl er een gratis oppas beschikbaar is voor je kids met spelletjes én ranja. Kun jij lekker ongestoord nippen van je gin tonic na een lange werkweek. Meld je wel even (gratis) aan voor de oppas via inschrijven@pier.nl. Borrel met oppas.