Nederland13 augustus 2021, door Dewy Brandjes

Eten van de Zuid-Limburgse lössgrond bij pop-up restaurant Löss

Nederland, 13 augustus 2021, door Dewy Brandjes

Eten van de Zuid-Limburgse lössgrond bij pop-up restaurant Löss

Pop-up restaurant-alert, want we hebben onze verzameling van pop-up (buiten)restaurants weer uitgebreid met een kakelverse ontdekking: pop-up restaurant Löss in Zuid-Limburg. Bij dit bijzondere restaurant staat de oeroude lössgrond centraal. Perfecte plek dus om te proeven wat deze vruchtbare bodem te bieden heeft. En trust us, dat wil je niet missen.

Pop-up resraurant Löss

Pop-up resraurant Löss

Wat die bodem precies te bieden heeft? Dat is een verrassing. De avond begint in ieder geval met een amuse die wordt gevolgd door een voor-, tussen, hoofd- en nagerecht, waarbij zoveel mogelijk gebruikt wordt gemaakt van verse gewassen die op de Zuid-Limbolandse bodem groeien. De avond wordt afgesloten met een zonsondergang die je perfect kunt zien vanuit de kas waarin je eet.

Eerlijk is eerlijk, als je niet in Limburg woont, moet je wel een stukje rijden om bij Löss te kunnen eten. Het pop-restaurant ligt namelijk onder Maastricht, zeg maar tegen de grens met België aan. Hallo, weekend weg!

 

Löss

Löss is deze zomer (2021) alleen nog in augustus geopend en de reserveringen gaan hard. Wees er dus snel bij om nog een plekje te kunnen scoren!