18 maart 2017, door Maartje

Pop – up: Sjefietshé @ Restaurant Jacobsz Amsterdam

18 maart 2017, door Maartje

Pop – up: Sjefietshé @ Restaurant Jacobsz Amsterdam

Sjefietshé (hoe zou je 'm kunnen vergeten) blijkt een blijvende (alsin: terugkerende) pop-up te zijn. Waar Sjefietshé vorig jaar augustus op kwam zetten, was ze daar in februari weer en ja, nu wederom in april. Om precies te zijn 14, 15 en 16 april. En Sjefietshé weet zijn pop-up locaties wel te kiezen: van die locaties waar we sowieso al warm voor lopen en in combinatie met Sjefietshé is het al helemaal bal. Was dat vorige keer het Hoxton Hotel, is dat nu Restaurant Jacobsz. Worden we toch wel een beetje jalapeños van.

Wat te verwachten? Een 4 gangenmenu (+ amuse) van ceviche-hoogstandjes. Verwacht niet persé traditionele ceviches maar de culinaire Amsterdamse variant. Daarbij een bijpassend drankarrangement. Sjefietshé heeft goede beloftes: de avond verlaat je niet hongerig, maar ook zeker niet dorstig. Gelukkig is het weekend en de maandag daarna Pasen. Top.

Last but not least: op zaterdag gaan de luitjes Sjefietshé ‘nachtvissen’. Een diner op zaterdagnacht! Het nachtdiner begint om klokslag middernacht maar what's next, is een verrassing.

Belangrijke punten op een rijtje: Tickets koop je van te voren via deze link, alles over het event volg je uiteraard op Facebook en het kopen van een ticket staat gelijk aan een reservering. De tijden? Inloop is van 19:00 tot 19:30, daarna begint het diner (kom dus op tijd) en voor het nachtdiner is de inloop van 23:30 tot 00:00. Er is beperkt plek, dus reserveer snel! Sjefietshé