3 juli 2021, door Anne Abendroth

Een magische off the grid ervaring beleef je bij Pop up Terra Wolde

3 juli 2021, door Anne Abendroth

Een magische off the grid ervaring beleef je bij Pop up Terra Wolde

Wie ons inmiddels een beetje kent, weet dat we ons hier bij Bart graag onderdompelen in de natuur. Dat we graag ontsnappen aan de chaos van de stad. Hoppa, de natuur in is ons credo. We doen dan ook vaak een vreugdedansje achter de schermen als we weer een magisch plekje hebben ontdekt. Wat dacht je van een unieke off the grid beleving in the middle of nowhere? Op een fantastische plek in het bos vind je een bostuin waar je kunt eten, slapen én natuurlijk uitrusten. Pop-up Terra Wolde is de naam.

Pop up Terra Wolde

Pop up Terra Wolde

Eigenaresse Lisette was jarenlang horeca ondernemer, maar het werd tijd voor een nieuwe uitdaging. Stiekem koesterde zij de droom om op een bijzondere plek een mooie bostuin te beginnen. Zo eentje waar je kunt eten, drinken, slapen en vooral relaxen. En zo ontstond pop-up Terra Wolde. De pop-up ligt in de buurt van Zeewolde dorp, met een leuk strand en een kabouterbos in de buurt. Verder kun je hier lekker struinen door het loofbomenbos of een ritje paardrijden in de omgeving.

Je vindt de pop-up diep in het bos aan het water, waardoor je een echte off the grid ervaring krijgt. Er wordt namelijk gekookt op open vuur met eigen verbouwde ingrediënten uit de moestuin en het bos. Enne… Don’t worry, want je slaapt heus niet op de grond. Integendeel zelfs. Je slaapt hier in heuse bell tenten op comfortabele tweepersoonsbedden. Buiten de tent vind je een overdekte badkamer met douche en toilet.

Het restaurant bestaat uit een keuken in een knusse kas en je dineert dan ook in de bostuin. Dikke bonus dat je hier ook kunt tafelen in het restaurant zonder verblijf. Maarre… De koters zijn ook meer dan welkom en zullen je dankbaar zijn dat ze mee mogen. Want ze kunnen heerlijk ravotten in het bos, spelen in de natuurspeelplaats of knuffelen met de schaapjes, terwijl jij geniet van dit magische plekje in het bos.

Side note: de arrangementen zijn van dinsdag-vrijdag of van vrijdag-maandag. De pop-up opent vanaf 2 juli 2021.

Pop up Terra Wolde