Italie, Rome22 september 2021, door Maartje

La Posta Vecchia Hotel, (vlakbij) Rome, Italie

Italie, Rome, 22 september 2021, door Maartje

La Posta Vecchia Hotel, (vlakbij) Rome, Italie

You say Rome, we say... Joh, ga daar ff lekker een beetje buiten zitten en zorg dat je tenminste voor een nacht of twee je intrek neemt in het La Posta Vecchia Hotel, vlakbij Rome (met dertig minuten rijden niet ver van de luchthaven). Ja? Ja! De droom. Van het klassieke soort want hey, als je dat toch naar Rome wil (het zou immers echt raar zijn om dat niet te doen nu je er toch bent), dan kun je het maar beter goed doen. En dat is precies wat ze doen bij hotel La Posta Vecchia. Alles goed.

(en ja, tuurlijk hebben we ook het beste van Rome voor je paraat)

La Posta Vecchia

La Posta Vecchia

Ouderwetse chic die nooit of te nimmer ‘uit’ zal zijn, een luxe hotel pal aan het water én in het groen (jawel), oudroze authentieke badkamers, personeel dat zijn pappenheimers kent, efficiënt is, professioneel én gezellig (!) en dat allemaal onder de rook van bucket list bestemming Rome. Tel uit je winst. Moet gezegd: die winst mag je wel meenemen voor een paar nachten bij La Posta Vecchia, maar het is elke euro waard aangezien je, na het inchecken, nergens anders meer heen gaat. Het restaurant is zoals je mag verwachten van een luxe hotel-villa als deze: niet voordelig, maar het eten verrukkelijk en de gangen avondvullend.

Enne, mocht je ons willen vertellen dat je heus niet te porren bent voor ‘ouwe meuk’, dan verzoeken we je vriendelijk om je mond te gaan spoelen. Hotel La Posta Vecchia is namelijk zo’n adres waar ze die oude glorie naar het moderne weten te vertalen. Niet overal en altijd natuurlijk – dat is ook de charme – maar op de plekken waar het moet, voldoet alles aan de 2021 standaarden. We’ll be back.