26 maart 2020, door Maartje

#postvooroudjes – zo doe je dat!

26 maart 2020, door Maartje

#postvooroudjes – zo doe je dat!

Pittige tijden halen gelukkig óók het beste in mensen naar boven. En het meest creatieve. Zoals in het geval van Marjolein die vond dat haar momenteel door het Coronavirus geïsoleerde omaatje in een Brabants verzorgingstehuis wel een positief bericht kon gebruiken. Ze stuurde haar een kaartje en dacht vervolgens aan ál die ouders thuis die hun kids in deze tijd moeten zien te vermaken. Die nutteloze stapel aan knutselwerkjes wordt prompt een stuk leuker (en zinniger) als  we er met zijn alle kaartjes voor opa's en oma's van maken! 1 en 1 is 3, en dus sturen we met z'n allen massaal kaartjes naar de oma van Marjolein, en alle andere oudjes die hoe dan ook mega blij worden van een zelfgemaakt kunstwerk.

Oke, en dan ga je knutselen, heb je een paar postzegels gekocht… En dan? Dan zorgen jullie samen dat de grote groep ouderen in Brabant (om mee te beginnen) een lach op hun gezicht krijgen!

Je briefje, kaartje, tekening of werkje hoeft niet aan één persoon in het bijzonder gericht te worden, maar mocht je een aanhef willen gebruiken dan is iets als “lieve jij”, “lieve bewoners”, “beste allemaal” al fantastisch. De post wordt samen bekeken en gelezen en mag naar Marjolein zodat zij ervoor kan zorgen dat alle post in één keer bij de ouderen terecht komt. Dat is voor de organisatie het prettigst handelbaar.

Let op: de post wordt met handschoentjes uit de brievenbus gehaald, blijft vervolgens eerst een aantal dagen in een postzak staan en gaat dan pas, gedesinfecteerd en wel, richting de stichting. No worries!

Het adres:
M. Meulendijks
T.a.v. Stichting Grootenhout
Kerkstraat 47
5735 BW Aarle-Rixtel