Nederland, Amsterdam11 september 2020, door Margaux van der Mieden

Avondje uit nieuwe stijl: boek je eigen privé bioscoop bij Restaurant C in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 11 september 2020, door Margaux van der Mieden

Avondje uit nieuwe stijl: boek je eigen privé bioscoop bij Restaurant C in Amsterdam

Het klassieke avondje uit is tijdelijk verdwenen en dat vindt iedereen jammer, zoveel is zeker. Is je zin in een avond uit met een handje vol vrienden en familie niet te stuitten? Zin in een goede film of een concert herbeleven én daarbij lekker eten? Restaurant C bedacht een nogal goed gelukte oplossing: in samenwerking met iEar en hi-fi partner KEF (de luidsprekerfabrikant, niet de kaaswinkel) hebben ze de hele bovenverdieping van het restaurant omgebouwd tot een spectaculaire privé bioscoop. Een privé bioscoop zeg je? Ja! Je kunt dit top-stekkie afhuren voor maximaal 20 personen (daar is anderhalvemeter-plek-zat voor). De film mag je zelf uitkiezen, het menu komt uiteraard van de topchefs van restaurant C en de geluidservaring is zo uniek, die kun je thuis echt niet nabootsen.

Private cinema van Restaurant C

Private cinema van Restaurant C

Op elk moment van de dag kan je genieten van een goede film en heerlijk eten. Je zegt het maar en ze regelen het. Lunch, diner, borrel of later op de avond? Een feel-good movie, thriller of actiefilm? Het kan allemaal bij deze privé bioscoop. Het enige wat jij moet doen is onderuitgezakt gaan zitten en genieten van de film en het eten klaargemaakt door Restaurant C.

Kom je er niet uit welke film het gaat worden, heb je last van keuzestress of ontstaan er discussies door verschillende meningen (dat gebeurt immers wel vaker met grotere groepen? Ook geen paniek: pak de favorieten van C. er gewoon even bij. Het team heeft een lijst samengesteld met al hun toppers en hier is een bijpassend arrangement voor gemaakt. Hoe simpeler hoe beter toch?