Nederland, Amsterdam17 augustus 2020, door Maartje

Chin Chin Club Dinner Show

Nederland, Amsterdam, 17 augustus 2020, door Maartje

Chin Chin Club Dinner Show

We roeptoeterden hier al eerder over de Amsterdamse Chin Chin Club aan de Rozengracht. Donker. Gezellig. Karaoke. Lekker. Goede muziek. Alles on fleek. Fan. Maar ook de rij bij Chin Chin Club is even helemaal verdwenen want met z'n allen nachtclubben, dat is er even niet bij. Is oke, komt wel weer. Nog meer ok? Dat de mensen achter Chin Chin Club heus niet stil gaan zitten! Nee joh. De luitjes introduceren de Chin Chin Club Dinner Show. Dat is precies zo leuk als het klinkt: al het goede van de club maar dan op je eigen stoel. Lekkers recht voor je neus, entertainment meteen daarachter.

Chin Chin Club: The Dinner Show

Chin Chin Club: The Dinner Show

Let wel: Chin Chin Club is echter altijd meer dan een nachtclub geweest. En dus is de dinner show helemaal niet zo’n gekke gedachte voor het restaurant en bar met privé-karaoke. Het draait in de Chin namelijk altijd al om de totaalervaring: Dine & Dance. Het diner dat overvloeit in de borrel, ping pong en karaoke-nummers blèren. Drie maanden was de tent dicht maar we mogen weer hoor! De hamer en de kwast gingen door het pand aan de Rozengracht in Amsterdam zodat alles spik en span zou zijn voor The Dinner Show.

Op het podium staat Amber Vineyard, een bekend gezicht in de Nederlandse showbusiness: ze is co-founder van entertainmentbureau Mother’s Vineyard waarmee ze vooraanstaande podia host zoals Lowlands, Pride Amsterdam en Lollapalooza. Dat je het weet. 5-gangen menu.

Verder bestaat de cast uit vier ‘everything-but-your-average’ showgirls, een meer dan getalenteerde mannelijke hoofdrolspeler en hosts dus Madam Vineyard & Lóló von Dyk. Je wordt meegenomen in een modern liefdesverhaal waarin ‘the power of the femme’ centraal staat. Love, Sex & Magic. Daarnaast heeft chef Said een heerlijk menu met Aziatische invloeden samengesteld. Authentieke dim sum, geroosterde Pekingeend met flensjes, Wagyu steak met zwarte truffel of Matcha rösti voor de vegetariërs.

De hele maand augustus zijn er elke donderdag vrijdag en zaterdag dinnershows. Het eerste weekend van september niet en daarna elke vrijdag en zaterdag. Vanaf oktober komt part 2 van de dinnershow zodat je gewoon weer opnieuw kunt gaan voor een totaal andere avond!

Chin Chin Club