Nederland, Nijmegen12 augustus 2023, door Julia Leijzer

Puck Specialty Coffee: de lekkerste koffie en lavendel-citroencake in Nijmegen

Nederland, Nijmegen, 12 augustus 2023, door Julia Leijzer

Puck Specialty Coffee: de lekkerste koffie en lavendel-citroencake in Nijmegen

Aan de van Welderenstraat in hartje Nijmegen vind je de lekkerste Specialty Coffee die je ooit geproefd hebt. Bij Puck weten ze wel raad met het kiezen van de juiste koffiebonen. Hier kom je dan ook graag zitten voor een koffiedate, werkdag of main character middagje lezen. In een esthetisch interieur waar je je meteen thuis voelt kun je makkelijk een paar uur vertoeven. Als zoetekauw favoriet zouden we je de lavendel-citroencake aanraden; iets lekkers bij de koffie mag altijd toch?! Natuurlijk heb je hier ook een voedzame healthy lunch of groene juice, voor de balans. Puck Specialty Coffee staat toch wel in de top lekkerste koffietentjes in Nijmegen!

Puck Specialty Coffee

Puck Specialty Coffee

Bij Puck hebben ze wekelijks koffies van verschillende branderijen, de barista’s vertellen je hier vol passie alles over. In November 2019 opende Sophie Pouwels deze mooie koffiebar vol enthousiasme, haar liefde voor de zaak is terug te zien en voelen in de hele sfeer. Je voelt je hier altijd welkom, ieder moment van de dag! Dit is nou een plekkie waar je graag komt.

Specialty Coffee en meer

Specialty Coffee en meer

Dat je met koffie creatief kunt zijn wordt bij Puck wel duidelijk, hier word je telkens verrast met nootachtige smaken en tonen van chocolade en caramel, en dat in je bakkie. Ook voor de fruitige koffiedrinkers kun je de taste van oranjebloesem, aardbei en lavendel proeven (ja, lavendel is favoriet!). Dit klinkt toch heerlijk? En de huisgemaakte cakes, toch echt een persoonlijk favoriet, of het bananenbrood met hangop. Nu we toch bezig zijn, de French toast en kardemombuns zijn ook yummy! Yes, we zijn verliefd op deze spot.

Puck Specialty Coffee