Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
26 June 2019
  • 14-04-2019
  • Amsterdam, Eten & drinken, Weekendtip

Queens (beyond burger) Amsterdam

Queens (beyond burger) Amsterdam

Weet je wat nou het allerleukst is van dit verhaal? Toen we de burger van Beyond Burger thuisbezorgd kregen, just another ordinary Tuesday night, toen hadden we helemaal niet door dat we vegan aan het eten waren. Pas toen het bijna op was dachten we... Hé, wat is dit eigenlijk voor 'vlees'.

Zo, dat was behoorlijk met de deur in huis maar wel de moraal van dit verhaal: het Amsterdam based Queens Beyond Burgers bezorgd vegan 'burgers' en andere snacks die verrassend waanzinnig lekker zijn - ook voor uw carnivoren vrinden. En nee, niet weer zo'n in het ver gedrenkte vegan-hap (zodat je niet meer proeft of het nu eigenlijk echt lekker is, of dat de smaak van frituur je gewoon aanstaat).

Queens (beyond burger)

Nee, zo niet het geval bij Queens (beyond burger). De zaak van de Amsterdamse Rens bezorgt de vleesloze, plantaardige burgers die in Amerika (Beyond Meat is hier een enorme hype) mega populair zijn tegenwoordig in het Amsterdamse met behulp van UberEats en Deliveroo. De burgers lijken qua smaak en textuur nu eens echt op vlees. Bij Thrill Grill stonden ze al op het menu, en nu dus ook bij Queens in de Laurierstraat in Amsterdam (als is bezorgen de hoofdmoot). Wij bestelden de Mexican: een vleesloze patty op een beetje klef broodje (maar we gooien het broodje toch altijd opzij) met jalapeño, sriracha mayo, vegan cheddar, ui, gherkin, een beetje sla en tomaat. En die was lekker! Al konden we het ook niet laten om de (good looking) vegan kapsalon te verorberen. Veel saus, dat is waar, maar de 'kebab' die we er onder vandaan plukten was stevig, lekker gekruid en mag absoluut ook blijven.

queensburger.nl