Nederland, Groningen14 augustus 2023, door Sanne Carbaat

Rå Bowls & Juices: ontzettend goed vegan eten bestellen in Groningen

Nederland, Groningen, 14 augustus 2023, door Sanne Carbaat

Rå Bowls & Juices: ontzettend goed vegan eten bestellen in Groningen

Kleurrijke, 100% plantaardig én smaakvolle gerechten: hello, Rå Bowls & Juices. Ja, alles dus vegan, maar knappe vleeseter die niet goed gaat op de creamy Californian wrap of op de Tokyo Teriyaki bowl. Gembershots en verse sappen hebben ze ook. De schijf van vijf uitspelen was nooit zo lekker. En makkelijk, helemaal als de mensen van Thuisbezorgd.nl het aan de deur komen brengen.

 

Sinds je Rå kent, spreek je het waarschijnlijk sinds die tijd ook verkeerd uit. Dus niet [raa], maar er komt een Zweeds sausje overheen (rå betekent rauw in het Zweeds) en het is meer iets als [ravare], maar ook weer niet. Anyway, voor dat stukje hebben we gelukkig google, voor de redenen waarom je bij Rå moet aanschuiven of bestellen, ben je hier aan het goede adres.

 

Rå Bowls & Juices

Rå Bowls & Juices

Rå Bowls & Juices

Goedgevulde bowls dus, en sappen bomvol groente, fruit en ander gezonds. Bij Rå vind je het snelle van de fast food kant, maar het heeft wel de slow food spirit, if that makes sense. E alles vegan dus, maar er wordt niets ingeleverd op smaak. In iedere bowl vind je je groenten, je fruit, kruiden, eiwitten, noten en vleesvervanger (citroen kip, bbq pulled pork of tofu).

 

ophalen of laten bezorgen

ophalen of laten bezorgen

Kortom: wil je iets gezonds, iets lekkers, een sloot aan vitamines en dat soort? Rå is je plek. Je kunt in de toko op de Oude Kijk in het Jatstraat plaatsnemen, zelf ophalen of het laten bezorgen door Thuisbezorgd.nl.

Rå vind je ook in Hamburg en Amsterdam trouwens.

Bestel hier Rå bowls & Juices

 

 

Thuisbezorgd