20 november 2021, door Michel + Renske

Bloemen bestellen via the gram bij Rae Blooms

20 november 2021, door Michel + Renske

Bloemen bestellen via the gram bij Rae Blooms

Vergeet de oude vertrouwde bloemenstal, Bloomon of kunstenaars die een heus kunstwerk van bloemen maken. Natuurlijk niks mis mee, maarrr het kan bigger, bolder, better! En we hebben wat gevonden. De naam? Rae Blooms. Deze 'online' bloemenzaak is basically een instagram-account, waar je bosjes bloemen kunt bestellen. En wat voor bloemen. Alles, stuk voor stuk, ge-wel-dig!

 

Meer online bloemenparadijzen vind je hier. 

Rae Blooms

Rae Blooms

Hoe het werkt? Op instagram @rae_blooms showt Ariel van Rae Blooms haar nieuwste bloemige kunstwerken, die jij vervolgens kunt bestellen. Je geeft – via een dm – aan wat voor soort bos (klein/middel/groot) je wil. ‘s Ochtends, in de vroege uurtjes, worden er ingekocht bij de kweker. Hierna worden de bloemen zorgvuldig in bosjes bij elkaar gestoken en omgetoverd tot vaaswaardige bloemstukken. Ariel begint haar bezorgronde rond een uurtje of elf. En hoppa, je verse boeket direct aan de deur. Lekker snel en simpel. That’s what we like! 

Naast het feit dat de service top is, is het ook een feestje voor het oog. Ariel bezit over een talent, eentje waardoor je verrast wordt, keer op keer. Te gekke rozen, kleurrijke orchideeën en prachtig bloeiende dahlia’s. Alles voor een superknappe bos bloemen. Hét opfleuren van je interieur doe je met de bloemen van Rae Blooms.