Nederland, Amsterdam22 juli 2022, door Nina van Hilst

Renessence, high tech wellness in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 22 juli 2022, door Nina van Hilst

Renessence, high tech wellness in Amsterdam

Midden in de levendigheid van de Zuidas vind je de rust van een kuuroord. Renessence is een high-tech wellness studio in Amsterdam waar je in een ontzettend knappe omgeving gebruik kunt maken van verschillende treatments en classes. Van infrarood, oxygen- en cryotherapie tot ijsbaden. En van infrarood yoga tot ademworkshops. Bij Renessence gebruiken ze de nieuwste wetenschap in combinatie met eeuwenoude technieken met als doel ons fysiek én mentaal gezonder te maken. En dat allemaal op de corporate en concrete Zuidas.

 

Op zoek naar meer wellness? Hier vind je de lekkerste spa's van Nederland.

Zodra je bij Renessence binnen stapt is er rust. En in die zone kun je kiezen hoe je deze rust weer mee het stadsleven in gaat nemen. Qua therapieën hebben ze oxygen, cryo (bevriezen), sensory deprivation (floaten), infrarood sauna en ijsbaden. Als in een spa hebben ze ook massages en bodywork behandelingen als reiki en ademhaling. En dan zijn er nog de studiolessen als infrarood hot yoga, adem workshops en meditatie. Alles is erop gericht om ons hele lichaam – van lichaam tot cellen en gedachten en energie – te herstellen.

Deze prachtige wellness space is ontworpen door het team van The Loft en gebouwd door Behout. Alleen al voor de looks wil je een keer naar Renessence. Grote kans dat je vaker terug blijft komen voor de fijne wellness en de good vibes na afloop. Bij Renessence kun je een losse behandeling of les boeken, een strippenkaart of een maandabonnement.