Zweden, Lapland15 juli 2022, door Barts Boekje

Arctic Bath, some midnight sun zen aan de oevers van de Lule in Lapland

Zweden, Lapland, 15 juli 2022, door Barts Boekje

Arctic Bath, some midnight sun zen aan de oevers van de Lule in Lapland

Men neme een zeer luxe loggersgem aan de oevers van de Lule in Lapland. Een loggers gem? Yep! Meet Arctic Bath, een wellness-oase waar je u tegen zegt. Waar vroeger de boomstammen van de loggers dreven, drijft nu een van boomstammen gebouwde design spa. Inclusief comfortabele cabins en suites annex luxe loft. Terwijl jij buiten bubbelt warmt binnen een ervaren masseur vast zijn zachte handen. Laat je gaan tippen wij dan. Om vervolgens zalig zen aan te schuiven voor een culinair hoogstandje, een bartechnisch afzakkertje of om onderuitgezakt in standje lounge te genieten van wat midnight sun. Hello Arctic Bath, hello heerlijke wellness topper in het Noorden van Zweden.

Arctic Bath landsuites en watercabins

Arctic Bath landsuites en watercabins

Wie spa zegt, zegt Bath: Arctic Bath. Een paradijs nog net niet naast de poolcirkel. In Harads staan, in het kristalheldere water van de Lule rivier, zes door top architecten Harström en Kauppi ontworpen cabins. Binnen tekende Annakathrin Lundqvist voor het met steen, leer en hout gestijlde geheel. Vanuit je Zweedse kwaliteitsbed houd je in de winter het Noorderlicht en in de zomer de niet ondergaande zon goed in de gaten. Additionele heerlijkheden… een goed uitgeruste badkamer inclusief swimwear, gezellige Arctic Bath slippertjes en dito badjas en een floating deck of een bescheiden patio voor het betere uitgestrekt-in-de-zon-zit-moment.

Arctic Bath experiences

Arctic Bath experiences

Vertelden wij al over Arctic Bath’s experiences? Hun fijne rijtje extra’s? Nee, nou komt ie. Zo is daar de Arctic Dinner experience, inclusief gezonde wellness focus. Heerlijk na een zogenaamde holistische wellbeing benadering. Ook leuk, jij en je mini-me uitgebreid aan het mama & me of papa & me pakket. How about een beetje relaxed suppen richting midnight sun. Of op pad met een local voor het betere connecten met en proeven uit de pure natuur. Waarom niet een visje vangen vanaf je vlonder. En absoluut schattig, het spotten van een elandenmoeder inclusief kind. Kanttekening, blijf op je hoede, moeder heeft het niet zo op pottenkijkers. Toe aan wat Arctic Bath. Vraag HIER het vriendelijke team het designhemd van het lijf.

Praktische Arctic Bath tips

  • Combineer Arctic Bath vooral ook met het Treehotel
  • Het handigst vlieg je op Luleå
  • Met de trein naar Boden kan overigens ook
  • Praktische tips over kleding, muggen etc. gewoon even vragen aan de sympathieke crew
  • Voor al het overige inclusief boeken… Arctic Bath!
fotocredits: Arctic Bath Lapland