12 november 2019, door Nina van Hilst

Repose AMS bestaat 5 jaar, brengt de babylijn Minikin uit en een brandstore in Amsterdam

12 november 2019, door Nina van Hilst

Repose AMS bestaat 5 jaar, brengt de babylijn Minikin uit en een brandstore in Amsterdam

Een van onze favo kindermerken is zonder enige twijfel Repose AMS. In 2014 begonnen ze met een heerlijk gebreid baby dekentje en nu zijn ze al 5 jaar. Een goede reden om een baby bij te nemen. En brengt daarom de heerlijke babylijn Minikin uit. Én opent een brandstore in Amsterdam. Gefeliciteerd lieve Repose AMS!

Repose AMS 5 jaar

Repose AMS 5 jaar

Vijf jaar vol mooie stoffen, touching prints en vooral perfecte kleuren. Niet te schreeuwerig, niet te saai. Stoere en tegelijkertijd klassieke kleding voor kindjes van 2-14 jaar. Een mooie wollen jas, lekkere sweaters en vesten, de perfecte overgooier. Repose AMS doet dit al vijf jaar en alle eerdere seizoenen vinden we mooi. Al koop je het merk tweedehands dan zullen de items van enkele jaren geleden nog steeds hot zijn. De kwaliteit is goed en het is ook nog eens duurzaam gemaakt. Doe er zo nog maar 5 jaar bij hoor Repose!

Minikin

Minikin

Toen we Minikin zagen, wilden we meteen weer een baby. Geen grap. Repose AMS kwam natuurlijk van dat perfecte baby kleedje. En nu de eerste baby inmiddels 5 jaar oud is, mocht er een nieuwe baby komen. Een baby in caramel, stone, warm wit en clay kleuren. In een comfortable pakje gemaakt van de meest zachte natuurlijke stoffen. Als je in een hormonale swing zit, kijk maar niet. Want je wil er ongetwijfeld (weer) een baby van.

Webshop en brandstore

Webshop en brandstore

Op de webshop van Repose AMS worden behalve de eigen items ook andere merken verkocht. Dé functionele (en stiekem ook erg mooie) slabber, een prachtige drinkfles (voor mama), mooie mokken, journals, opbergbakjes, beauty producten. Een smalle collectie van de meest fashionable items van dit moment. En super zonde natuurlijk om deze items niet in het echt te tonen. Dus hoppa, een eigen winkel. Op Molukkenstraat 25 in Amsterdam Oost kun je al het moois van Repose AMS, Minikin en de andere hotte merkjes komen opsnuiven.