Nederland, Noordwijk28 oktober 2020, door Maartje

Restaurant Daalder Amsterdam popt up bij Hotel Alexander Noordwijk

Nederland, Noordwijk, 28 oktober 2020, door Maartje

Restaurant Daalder Amsterdam popt up bij Hotel Alexander Noordwijk

Wie 'Daalder' leest en 'Dennis Huwaë' hoort weet: daar wordt (belachelijk) goed gegeten. 'Thuis met Daalder' is een goed idee, absoluut. Dat is namelijk de lekkerste basis om thuis verder als de chef himself af te maken mét puike playlist en andere goodies om de Daalder beleving zo goed als mogelijk te perfectioneren. Je kunt 'm bestellen en afhalen in de Jordaan (Amsterdam), bij Edel (Amsterdam West) én bij Dylan in Noordwijk. O! En team Daalder heeft óók al een mooie Kerst met Daalder klaar staan waar je je nu al op in kunt schrijven (doen, voordat ze vol zitten).

Afijn. Laat dat nou een mooie ezelsbrug zijn naar het moraal van het verhaal: nu Daalder en Edel in Amsterdam gesloten zijn, vonden Dennis en zijn team in het (onlangs nog beeldschoon verbouwde) Hotel Alexander in Noordwijk de perfecte plek om mensen (jou! mij! ons!) te laten genieten van zijn kookkunsten. Dat noemen we nu eens een win-win.

Daalder @ Hotel Alexander

Daalder @ Hotel Alexander

Want Hotel Alexander, dat is dus een onopvallende die je, eenmaal ontdekt, niet meer loslaat. Toegeven: we kenden ‘m ook niet totdat Dennis ons op het hotel wees maar man o man, wat een goeie plek. Sowieso omdat we Noordwijk aan Zee de leukste en mooiste kustplaats van het land vinden (niet tegen Zandvoort of Cadzand vertellen) en omdat het hotel aan de boulevard staat en nog niet zolang geleden in een chique jas gehuld werd. Een perfect plaat(s)je voor team Daalder om te betrekken als je het ons vraagt.

 

Zelf zeggen ze er dit over: Amsterdamse fine dining aan de Noordwijkse kust. Dit is het resultaat van een unieke samenwerking tussen twee bijzondere restaurants: DYLANS en Daalder in Amsterdam. Een pop-up onder leiding van niemand minder dan Dennis Huwaë, chef en eigenaar van restaurant Daalder en Edel by Dennis en onlangs uitgeroepen tot één van de 100 beste chefs ter wereld. En dat vinden we precies goed gezegd. Om je bent al weg? Snappen we. Wel even reserveren!

Hier lees je de rest

(beeld via hugointerieurvormgeving.nl)