Nederland, Amsterdam17 augustus 2020, door Maartje

Op staycation bij Conservatorium Hotel, restaurant Taiko en Akasha Spa in Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 17 augustus 2020, door Maartje

Op staycation bij Conservatorium Hotel, restaurant Taiko en Akasha Spa in Amsterdam

Wie al weleens bij het Conservatorium Hotel, restaurant Taiko of Akasha Spa is geweest weten al dat dit een van de zaligste plekken van Amsterdam is. Voor wie nog niet geweest is, ga! Het hotel, het restaurant en de spa zijn weer geopend nadat ze de deuren vanwege covid sloten. En hebben een heerlijk staycation pakket samengesteld om dichtbij huis jezelf helemaal op te laden. Alsof je een week bent weg geweest.

Conservatorium Hotel - Staycation

Conservatorium Hotel - Staycation

Hartje Amsterdam, naast de musea, ligt het prachtige Conservatorium. Een hotel waar je met luxe wordt omwikkeld. Een restaurant waar je na er één keer geweest te zijn van blijft dromen. En een spa die je in een seconde aan alle drukte van de stad onttrekt. Nog wat fijne luxe winkeltjes hier. Een lobby voor een chique, weldadig kopje koffie daar. Je voelt hem wel. Eigenlijk heel on-Hollands al die luxe. En juist daardoor zo’n goed idee om even neer te strijken wanneer je behoefte hebt aan vakantie maar even niet wilt reizen.

Conservatorium heeft voor die niet-reizigers een pakket samengesteld waarin je kunt slapen, eten en spa’en in luxe. Alsof je voor een escape naar Parijs, New York of Londen bent. Maar je bent gewoon in eigen land. In het staycation pakket zit een deluxe kamer met vroege check in en late check out met ontbijt. En een credit van €50 welke kan worden ingezet bij Taiko of Akasha. Van huis vertrekken, inchecken bij Conservatorium, een wandeling door Vondelpark en verder je hotel niet uitkomen kan zomaar een fijn idee zijn.

Taiko'a Summer Edition

Taiko'a Summer Edition

Bij restaurant Taiko staat chef Schilo van Coevorden aan het roer. En Schilo doet alleen het beste van het beste. Op het zomerse menu staan onder andere old time favourites als miso black cod, een waygy hamburger, Hiramasa kigfish nigiri en soft shell crab rolls. Water in je mond toch? Zomerse cocktails en Veuve Clicquot champagne om het af te maken. En dan rest ons alleen nog de vraag: wanneer gaan we?