Nederland, Groningen9 november 2022, door Jose de Wal

Restaurant Donna’s Social Club in Groningen is picture perfect

Nederland, Groningen, 9 november 2022, door Jose de Wal

Restaurant Donna’s Social Club in Groningen is picture perfect

Je hebt picture perfect plekken en écht picture perfect plekken. Restaurant Donna's Social Club valt zeker onder de laatste categorie. Niet alleen het interieur hier is compleet, maar ook de kaart. O, wat zijn we hier graag. Een fantastische hotspot aan de Nieuwe Markt, waarbij alles on point is.

Donna's Social Club, Groningen

Donna's Social Club, Groningen

Eerder schreven we al jubelend over Flo (Florentin). Een heerlijke spot met fantastisch eten, geïnspireerd door Tel Aviv. En nu is daar – sinds mei – van dezelfde eigenaren, Donna’s Social Club. 70’s diner done good. Really good. Donna’s Social Club vind je aan de Nieuwe Markt in het centrum van Groningen, naast het Forum.

Geïnspireerd door de echte Amerikaanse diners. Maar dan zonder de smoezelige bankjes, kapotte neon verlichting en fletse kleuren. Donna’s Social Club is knap, sexy, funky én disco. Denk: roze (véééél roze!), zebraprint, een heleboel planten, discoballen, rolschaatsen en een hippe DJ die in het midden van de zaak plaatjes staat te draaien.

Uiteraard – niet geheel onbelangrijk – is het eten ook van uitstekende kwaliteit. Zoals je van de mannen van Florentin mag verwachten. Geïnspireerd door de welbekende American burgers en hotdogs, maar dan nét even beter. Ook vind je Mexicaanse invloeden terug op de kaart. Overigens voor de vegans onder ons niet getreurd: er is een fijn aanbod in vegan gerechten.

Naast lekker eten, kun je er terecht voor een goeie borrel en een dansje.

Kortom: een absolute hotspot in Groningen die je niet mag overslaan.