Nederland, Amsterdam8 juni 2020, door Imara Milatz

Dineren in een concertzaal? Het wordt werkelijkheid bij Felix Amsterdam

Nederland, Amsterdam, 8 juni 2020, door Imara Milatz

Dineren in een concertzaal? Het wordt werkelijkheid bij Felix Amsterdam

Als het 'nieuwe normaal' betekent dat we mogen dineren, op geruime afstand van elkaar, in een concertzaal, dan tekenen we ervoor hoor!

We geloofden het bijna niet maar het is toch echt zo: in het iconische Felix Meritis gebouw, hartje Amsterdam, kun je binnenkort precies dat gaan doen: dé kans om met (maximaal) dertig man in een concertzaal te dineren en tegelijkertijd genieten van een bijzondere show. Projectie, licht, audio en niet te vergeten: smaaksensatie, zorgen voor een exclusieve ervaring waar letterlijk (360 graden om je heen) alle zintuigen geprikkeld worden. Dan is het net alsof je deel uit maakt van het theaterstuk dus, met je bordje 'op schoot'...

Felix 360

Felix 360

Elke donderdag, vrijdag en zaterdag vinden de diners plaats waarbij er gekozen kan worden uit twee alternatieve opties: een 3-gangenmenu waarvan de gerechten dusdanig voorbereid zijn dat je er rond 17:30 aan kunt schuiven en rond 19:30 weer van tafel mag.

Of laat chef Floris vijf gangen lang voor  je in de keuken staan, dat is de tweede optie. Dan lijkt de avond eindeloos te duren. Vanaf  20:30 ben je welkom en rond 23:30 ga je weer naar buiten. Zoals we van het restaurant aan de Keizersgracht gewend zijn, geven ze nog niets weg over de gerechten die tijdens het diner geserveerd worden. Spannend… Al durven we hand op het hart te garanderen dat je etenswensen boven verwachting vervuld zullen worden. Een ervaring bij restaurant Felix betekent seizoensgebonden Nederlandse lekkernijen in combinatie met slimme kooktechnieken en een gedurfde uitgesproken wijnkaart. Niet. Normaal. Lekker.