Marokko, Marrakech4 mei 2018, door bloemelaarman

RIAD LE PETIT YASMINE MARRAKECH

Marokko, Marrakech, 4 mei 2018, door bloemelaarman

RIAD LE PETIT YASMINE MARRAKECH

Riad Yasmine is misschien wel de populairste riad in Marrakech. Tenminste, als we instagram mogen geloven (en we geloven instagram eigenlijk altijd). De authentieke Riad ligt in het hart van de levendige medina van de rode stad. Een beeldschone oase van rust, dat is het, en de (IG) plaatjes van Riad Yasmine liegen er niet om. Allemachtig prachtig. 

RIAD LE PETIT YASMINE MARRAKECH

RIAD LE PETIT YASMINE MARRAKECH

Nu wil het feit dat niet alleen wij regelmatig lopen te watertanden, maar dat half (instagrammend) team travel hetzelfde doet. Met als resultaat: een immer volgeboekt Riad Yasmine. Fijn voor de eigenaren, minder leuk voor ons. Goed nieuws: het koppel die de riad runt snapt dat zo’n succesverhaal een vervolg nodig heeft en… Jawel hoor: er wordt as we speak getimmerd, gesausd en gebouwd aan nummer twee: Riad Le Petit Yasmine. Holla.

Nu wil het feit dat niet alleen wij regelmatig lopen te watertanden, maar dat half (instagrammend) team travel hetzelfde doet. Met als resultaat: een immer volgeboekt Riad Yasmine.

Riad Le Petit Yasmine wordt een privé riad die drie kamers zal herbergen. Wanneer de riad precies klaar is, weet het koppel zelf ook nog niet. Snel zeggen ze, heul snel. Er wordt nu ingezet op oktober/november maar helemaal zeker zijn ze daar zelf ook nog niet van. Geeft niks, we houden ze voor je in de smiezen en zodra de kamers te boeken zijn: boek! Het koppel heeft met riad nummer 1 al een top reputatie weten op te bouwen wat betreft service, eten, drinken en de looks dus met nummer 2 kan het niet misgaan.

Foto via Mokum Surf Club

Lees hier al onze Marrakech tips (en dat zijn er 1) nogal wat, 2) ze zijn the bomb)