• 16 July 2018
  • Happy New Website!
Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
16 July 2018
  • 15-07-2016
  • Amsterdam, Amsterdam West, Weekendtip

Het Rijk van de Keizer / De Cantina, Amsterdam (West)

Het Rijk van de Keizer / De Cantina, Amsterdam (West)

Superverweg in Amsterdam West, midden tussen de weilanden, ligt landgoed het Rijk van de Keizer. Hier kun je trouwen, feesten, vergaderen en bovenal verdomd lekker eten. Op het menu een sterke lijst heerlijke en originele hapjes, zoals tapas, mezzes, amuses en pintxos. Verwacht bij Het Rijk verder seizoensgerechten van biologische ingrediënten die rechtstreeks vanuit de naastgelegen moes- en kruidentuin op je bord belanden, of afkomstig zijn van lokale (hele lokale, de buren bijvoorbeeld) leveranciers. Overdag is het deels overdekte terras aan het water absoluut de fikse fietstocht waard (maar Uber en Abel komen er ook, just saying). Bij De Cantina tref je hangmatten, grote zitkussens en lange tafels tussen de bomen. Oh en een doorgezaagde Mercedes die nu dienst doet als zitje. Groot glas gemberlimonade en een stuk huisgemaakte taart erbij: relaxter wordt het niet.

Barts-Boekje-rijk van de keizer 2

Geregeld organiseert het Rijk van de Keizer evenementen, zoals bijvoorbeeld tijdens Moeder- en Vaderdag en Pasen. Helemaal feest is het komende zondag 17 juli, want dan wordt de zomervakantie ingeluid tijdens Restaurantavond. De hele familie is dan welkom voor een viergangendiner én een dansje dus rapidemente reserveren via info@hetrijkvandekeizer.nl of 020-4977506. Het Rijk van de Keizer

Het Rijk van de Keizer / De Cantina, Joris van den Berghweg 101-111, Amsterdam