9 augustus 2017, door Maartje

Ron Blaauw x Deliveroo

9 augustus 2017, door Maartje

Ron Blaauw x Deliveroo

We zouden eigenlijk eens wat vaker moeten koken... Recepten genoeg, kijk maar eens op Barts Kookboekje. Maar tsja... Dan komt onze favo bezorgservice Deliveroo wéér met een samenwerking op de proppen waar een mens gewoon niet omheen kan. Wil. Als we eerlijk zijn. Wat nu weer? Een samenwerking met chefkok Ron Blaauw. Hetzelfde deed de club al eerder met een andere favoriete chef, Michiel van Eerde (die van C, van Baut Paradijs en van het nieuwe Zuid - Van Eerde moet wel eens ophouden met zijn restaurants van die niet te googlen namen te geven: C en Zuid... Niet te doen. Ik dwaal af), en nu dus een van van Hollandse bekendste chefs, Ron Blaauw (wat ons doet vermoeden dat Blaauw niet de laatste van de Deliveroo-plus-reeks is. Olé).

Wat je van sterrenchef en culinair ondernemer Ron Blaauw via Deliveroo mag gaan verwachten? Zijn omjeellebogenbijaftelikkenverrukkelijke spareribs. Die van - oorspronkelijk - Ron Gastrobar inderdaad. Zo. Lekker. Er zijn vier verschillende varianten ribs voor thuis, of in het park, of op de boot. Hallo zomer.

Gastrobar? Ja joh. Blaauw opende in 2013 zijn eerste Ron Gastrobar waarna Ron Gastrobar Oriental (onze favoriet, hartje Amsterdam, Ron Gastrobar Indonesia (Ouderkerk aan de Amstel) en Ron Gastrobar Paris volgende. Casual gastrobarsetting, heerlijk eten. En overal staan dus die spareribs op het menu. De Rons BBQ Spare Ribs komen van Ron Gastrobar, de Pai Kwat Ribs zijn befaamd in Ron Gastrobar Oriental, de Côtes Levées stonden voor het eerst bij Ron Gastrobar Paris op de kaart en de Iga Babi Bakar Ribs komen bij Ron Gastrobar Indonesia vandaan (deze aten we vorige week nog... Man! Zo goed). Deliveroo x Ron Blaauw