Zweden3 mei 2022, door Barts Boekje

Rörbäck Forest Retreat: Exclusieve hideaway in Halland, Zuid Zweden

Zweden, 3 mei 2022, door Barts Boekje

Rörbäck Forest Retreat: Exclusieve hideaway in Halland, Zuid Zweden

Stel je hebt vreselijke zin in een inspirerende citytrip richting Stockholm, maar eigenlijk best een beetje behoefte aan de rust van een retreat. Meet Rörbäck voor de broodnodige rescueRörbäck Forest Retreat als jouw unieke Zweedse hideaway midden in het Hallandse bos. Een beetje badderen in een kraakheldere beek, relaxen aan de rand van het zwembad en erg lekker… dit is te boeken inclusief eigen Zweedse chef. Een topchef die op afroep in zijn lokale potje roert. Rörbäck Forest Retreat helemaal alleen voor jou en je maximaal twaalfkoppige gezelschap. Boeken die exclusieve Zweedse hideaway. Ik zweer het je.

RÖRBÄCK FOREST RETREAT

RÖRBÄCK FOREST RETREAT

“Welkom in de natuur”,  hét uitgangspunt van Rörbäck Forest Retreat, de heerlijke hideaway van eigenaresse Anna en haar stoere forest manager Caspar. Huur je Rörbäck dan huur je het exclusieve houten retreat inclusief de glooiende weides aan de rand Zwedens grootste beukenbos. Een idyllisch stukje Zweden inclusief ruime woonkamer, serre, een keuken waar je thuis onmiddellijk voor tekent, drie slaapkamers voorzien van de betere Zweedse designbedden en twee dito design badkamers. Met ernaast, in de naast het voormalige manor house opnieuw opgebouwde stal, een vierpersoons studio inclusief een eenvoudige designkeuken. Oh ja, en een sauna, een zwembad, wat oorverdovende stilte en een fair share aan Zweedse gevederde vrienden en meer. Dat is de exclusieve hideaway genaamd Rörback. Een echte natural zeg maar.

SAUNA, FIKA EN ANDERE ROMANTIEK

SAUNA, FIKA EN ANDERE ROMANTIEK

Bij Rorback doe je niets. Behalve misschien een beetje badderen in het glasheldere water van het aan de rand van het retreat gelegen beekje. Sloom hijs je een rugzak inclusief Zweedse FIKA op je rug voor een indrukwekkend rondje bos. Je relaxt wat op je rotan bed aan de rand van het zwembad of je reserveert een twee- of meerpersoons romantisch saunamomentje. Wat achterstallig leeswerk bij de haard of achterovergeleund aan tafel in de tuin kan overigens ook nog op je lijstje.

 

LOKAAL ONTBIJT, DINNER BAG EN HONESTY BAR

LOKAAL ONTBIJT, DINNER BAG EN HONESTY BAR

Rörbäck Forest Retreat staat voor exclusief genieten. Het hele resort inclusief omringende natuur exclusief voor jezelf en je zelfgekozen medegasten. Exclusief is ook de mogelijkheid om inclusief de betere Zweedse chef te reserveren. In het weekend kan een ontbijt worden klaargezet en op alle gewenste momenten is een uitgebreide dinner bag te bestellen. Uiteraard kunnen jij en je gezelschap er ook voor kiezen een beetje biologisch te shoppen bij één van de betere boerderijen in de buurt. Een honesty bar boordevol wijn maakt de culinaire bosbeleving af. Alle puntjes op de welbekende i bij Rörbäck Forest Retreat.

In het hoogseizoen huur je Rörbäck Forest Retreat van juli tot midden augustus minimaal drie, daarbuiten minimaal twee nachten om eens even helemaal te ontspannen. En na je bezoekje aan de natuurlijke exclusieve hideaway huppel je als herboren hertje het bos weer uit. En waar in het bos je deze retreat kan vinden? Ergens in het Hallandse bos ten oosten van Varberg. Na de boeking krijg je als gast de coördinaten. Ik zou zeggen, boeken die rust en dan meteen ook maar die nog openstaande citytrip.

Rörbäck Forest Retreat