3 augustus 2023, door Nina van Hilst

Rottzooi, vintage interieur en bobbin stoeltjes

3 augustus 2023, door Nina van Hilst

Rottzooi, vintage interieur en bobbin stoeltjes

Annemarie van Rottzooi heeft als missie karakter in woningen te brengen door te kijken naar het huis, de persoon en omgeving. Geen copy-paste interieur omdat het trend is. Maar een huis vol items en kleuren die eigen zijn. Zo geeft ze interieuradvies, verzorgt ze styling, heeft ze een e-cursus tijdloos tweedehands én een webshop met vintage meubels waaronder de leuke gekleurde bobbin stoeltjes. Volgens Rottzooi's visie geeft tweedehands meer ziel en is het tevens een duurzamer interieur. Winning dus.

 

Meer vintage interieuradvies vind je bij deze webshops en stylisten.

Rottzooi

Rottzooi

Het werk van Annemarie van Rottooi is divers: van het doen van interieurvoorstellen met verfkleuren, behang en vintage parels tot het schuren en lakken van tweedehands meubels. Rottzooi legt de focus op het creëren van persoonlijke interieurs met items die passen bij het karakter van de bewoners – en het liefst vol vintage meubels staan.

Doe je het liever zelf en sta je open om meer te leren over het creëren van een duurzaam interieur? Dan is haar e-cursus, waarin je leert hoe je vintage parels vindt en opknapt zodat ze een geheel in jouw woning vormen, wellicht iets voor je

Ook leuk vinden we de “oma stoeltjes” die ze verkoopt in haar webshop. Deze antieke bobbin hoekstoeltjes verft ze desgewenst in een tijdloze kleur.