Griekenland, Kreta3 augustus 2021, door Anne Abendroth

Super knap verblijf op Kreta: The Royal Blue Resort & Spa (met of zonder kids)

Griekenland, Kreta, 3 augustus 2021, door Anne Abendroth

Super knap verblijf op Kreta: The Royal Blue Resort & Spa (met of zonder kids)

Heb je behoefte om even te ontsnappen aan de drukte in de stad? Met je billen in het zand en je toet in de zon? Wil je ook nog wat te zien hebben, dan ben je bij het Griekse eiland Kreta aan het juiste adres. Maar goed, wij zijn niet de enige Kreta lovers. Nee, nee. Het gros van de vakantiegangers weet hun weg naar het eiland te vinden. Maar laten we nou net voor iedereen die de toeristische plekken graag vermijdt, een geheim en nog on-ontdekte plekje om te verblijven up our sleeve hebben. Een echte hidden gem. The Royal Blue Resort & Spa is de naam.

 

Kreta ontdekken met tips van locals lees je hier.

The Royal Blue Resort & Spa

The Royal Blue Resort & Spa

Een luxe home away from home. Dat is Royal Blue Resort & Spa. Het verblijf ligt op een adembenemende plek en straalt een serene sfeer uit. Zo’n plek waar je helemaal niets hoeft. Je waant je hier in een mix van typisch Kreta-vibe elementen en een modern design en dat geeft een spectaculair gezicht. Kids zijn ook van harte welkom en zullen je ook zeker dankbaar zijn dat ze mee mogen. Er is namelijk speciaal voor hen een kinderclub waar ze hun hartjes kunnen ophalen. Dikke pluspunten dat de kids zich lekker vermaken, terwijl jij aan het privéstrand van het resort aan een schilderachtige baai met je billen in het zand ligt. Oh en het resort telt niet één, twee of drie zwembaden. Nope, er zijn er maar liefst 38 te vinden. But there’s more! Je kunt namelijk ook heerlijk tafelen bij één van de restaurants van het resort. Of goed op tijd het cocktail uur inluiden. Kan allemaal. 

 

Plus: je kunt jezelf ook even lekker in de watten laten leggen met een schoonheidsbehandeling in de spa. Sounds good. Tijd voor wat welverdiende me-time zeggen we dan. Voor die lui die ook op vakantie perse moeten sporten (no, thank you..) is er een breed scala aan fitness faciliteiten. Als je helemaal in love bent met deze prachtige plek, dan hebben we goed nieuws. Je kunt hier namelijk jouw droomhuwelijk en andere events houden. Like, like, like!

The Royal Blue Resort & Spa