13 januari 2024, door Pien Born

Op zoek naar een ruimbagage koffer? De tips voor de stevigste en mooiste

13 januari 2024, door Pien Born

Op zoek naar een ruimbagage koffer? De tips voor de stevigste en mooiste

Ben je opzoek naar een stevige koffer die je met vertrouwen in het vliegtuigruim kunt plaatsen en die hier ook weer heel (inclusief wieltjes en dicht!) uit komt? De keuze is reuze en het is lastig om een overzicht te krijgen over de vele koffer merken. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze (want ja, dat is belangrijk, een goede koffer gaat namelijk heeel lang mee) hebben we hier een lijstje voor je met tips voor goede ruimbagage koffers.

Harde koffers

Harde koffers

 

 

Als je op zoek bent naar een goede ruimbagage koffer heb je vast al wel een keertje van het merk Samsonite gehoord. De koffers van Samsonite zijn super stevig, hierdoor ideaal om hem als ruimbagage mee te nemen (ze hebben in het vliegtuigruim namelijk veel te verduren).

Ook de koffers van Travelpro zijn super stevig en erg flexibel. Deze koffers zijn veerkrachtig en kunnen wel tegen een stootje. De koffers hebben een ingebouwd slotje, dat slotje kunnen ze openen als er een inspectie is (zo hoeven ze je koffer niet open te breken).

De Delsey koffers zijn licht van gewicht en dus ideaal voor vliegvakanties, zo heb je meer gewicht over voor je kleding (winst). De koffers zijn in veel kleuren, bijvoorbeeld in een pistache of lavendel kleur. Zo loop je er ook nog eens leuk bij op de airport.

Op zoek naar een classic grijze koffer voor op reis? Kijk dan even naar deze American Tourister koffer. Dit is een 68 liter koffer, genoeg ruimte voor al je kleding en schoenen dus.

 

 

Soft tasssen

Soft tasssen

 

 

American Tourister heeft niet alleen maar harde reiskoffers, ook hebben ze hele goede soft reistassen. Het materiaal van deze tas is gemaakt van gerecyclede plastic flessen (lekker duurzaam dus).

Het merk Eastpak staat bekend om de rugtassen die we waarschijnlijk allemaal wel eens voorbij hebben zien komen. Maar wist je dat Eastpak ook fijne reiskoffer heeft? Kijk bijvoorbeeld naar de TRANVERZ Reiskoffer. Het fijne aan deze koffer is dat je hem kunt openklappen net als een harde koffer. Hierdoor heb je een goed overzicht over alles wat je hebt meegenomen.

Als je zoekt naar een koffer van Victorinox kom je al snel uit bij een harde koffer, maar heb je de zachte koffer van Victorinox al een keer gezien? Leuk weetje: de koffer is gemaakt van meer dan 45 gerecyclede PET-flessen.