8 november 2019, door Maartje

Sample Sales Amsterdam – November 2019

8 november 2019, door Maartje

Sample Sales Amsterdam – November 2019

December is coming, and so are the Sample Sales! We zetten een paar van onze favorieten op een rijtje. Happy shopping (enne: choose smart, buy less! ook dat nog steeds).

zaterdag 9 november - Maed for Mini, The Souks, Birds of Nature

zaterdag 9 november - Maed for Mini, The Souks, Birds of Nature

Twee van onze top-favorieten voor de mini, Maed for Mini en Birds of Nature, teamen met die topfavoriet voor in huis, The Souks. Een sample sale made in heaven, nietwaar? De locatie mag er overigens ook zijn: zaterdag 9 november kun je voor moois voor minder van Maed for Mini, The Souks, Birds of Nature terecht bij Studio Spijkerkade, Spijkerkade 4a in Amsterdam. VAN 10 tot 16 uur kun je terecht. Gogogo.

BARTS

BARTS

Er is, in onze optiek, geen beter wintermerk te vinden van BARTS Amsterdam. Tuurlijk, dat zit ‘m ook in de naam, geven we grif toe. Maar. MAAR! Het zit m nog meer in de perfecte petten, de precies goed mutsen en de om in te wonen sjaals. Bovendien doen de winterse goodies het o zo goed in mini-formaat, voor onze mini-mensen. Geen idee of de zomercollectie ook op de schop gaat, maar als dat zo is: ga voor de rieten hoedjes! en de badpakken! Ik zweer er bij.

O, en lees dan meteen dit artikel ook nog even, ga je geen spijt van krijgen: 5 x de perfecte uitwaaiadressen in de herfst

Waar? Archelkade 30 in de Amsterdamse Houthavens. Wanneer? Vrijdagavond 22/11 van 17 tot 23h, zaterdag 23/11 van 10 tot 17 en zondag 24/11 van 11 tot 16 uur. Je moet je wel even aanmelden! Anders mag je niet naar binnen. Dat doe je hier www.barts.eu/sample-sale 

Fabienne Chapot

Fabienne Chapot

Ha! De kleurrijke Fabienne Chapot gaan ook in de sale: perfecte kerstoutfits als je het ons vraagt, en dat dan met maar liefst 70% korting. Wanneer? 3 dagen:

Friday, November 8th: 10.00 – 19.00
Saturday, November 9th: 10.00 – 18.00
Sunday, November 10th: 11.00 – 16.00

Aan Ruysdaelstraat 58 in Amsterdam. Er is van alles te komen, alle eerdere collecties en exclusieve samples, in maten van XS tot XL, maar ook schoenen (36 tot 42), tassen en accessoires. De collectie wordt iedere dag aangevuld, er zijn paskamers, je kunt met pin, cash en credit card betalen en (grote) tassen moet je thuis laten.

By Mölle

By Mölle

Amsterdam, Dalfsen. Best te doen toch op de fiets. (Not!) Het droommerk By Mölle heeft op 9 november een Studio Sale. Als je op zoek bent naar de meest perfecte linnens in aardetinten, dan moet je hier zijn. De mooste eco bedlinnens en meer natuurlijke interieuritems zijn in de studio en winkel in Dalfsen te koop met korting. Grote korting op geselecteerde items en samples. En 10% korting op de rest.

Zaterdag 9 november van 10.00 tot 16.00
Koesteeg 9 Dalfsen

YAYA

YAYA

Ook niet helemaal Amsterdam maar juist lekker ietsjes verder en dus hopelijk minder druk? Het Haarlemse merk YAYA heeft op 21 november een Winter Sample Sale. De sale is op vrouwenkleding in de maten 32 t/m 44. Anders dan gewoonlijk is er een ticket nodig voor deze sale. Een gratis ticket welteverstaan en daar houden we wel van. Dan kan het nooit drukker zijn dan ze aan kunnen en wellicht alleen maar meevallen wanneer mensen toch afhaken om de tocht naar het warehouse in Halfweg te maken.

Donderdag en vrijdag 21 en 22 november
YAYA Warehouse
Haarlemmerstraatweg 97 Halfweg