15 maart 2021, door Anne Abendroth

SCOON krijgt een kinderafdeling : SCOON Kids

15 maart 2021, door Anne Abendroth

SCOON krijgt een kinderafdeling : SCOON Kids

Man o man wat hebben we een zwak voor kinderkleding. En al helemaal als het ook nog eens duurzaam is. Hear hear voor de lancering van SCOON Kids met merken zoals Veja, Stella McCartney, Patagonia, The Knotty Ones en Gingermonkeys die nu ook in kindermaten verkrijgbaar zijn. Be prepared want het kroost gaat er in deze kleren van SCOON Kids très chique uitzien!

SCOON

SCOON

SCOON is een online webshop met een groot aanbod kleding, beauty en lifestyle producten. Het is DE verzamelplek voor merken die een positieve impact hebben op het milieu. De webshop werkt dan ook alleen met merken die bezig zijn om vanuit hun eigen businessmodel iets terug te geven aan het milieu. Dat kan bijvoorbeeld door duurzame, innovatieve productiemethoden, recyclede materialen, maar ook door het steunen van sociale projecten of andere goede doelen. Bij SCOON wéét je dat je goed zit als je op zoek bent naar duurzame kleding.

SCOON Store ondersteunt alleen merken die een positieve verschil willen maken. Zo wordt de overstap naar duurzaam winkelen voor iedereen toegankelijker én leuker. – Guusje Wentrup (co-founder)

Hoe het allemaal begon? Oprichters Marloes en Guusje misten een verzamelplek voor de beste en fijnste spullen die ook nog eens duurzaam waren. Toen zij beide moeder werden werd dit gevoel alleen maar sterker en raakten zij geïnspireerd door duurzame ontwikkelingen binnen de mode en beauty branches. Ze gaven hun collectie een extra invalshoek door SCOON Curated By. Experts, influencers en vrienden van SCOON maken vanuit hun eigen liefde voor duurzaamheid een selectie uit SCOON items. Collecties met vegan items, slow fashion, gerecyclede items of juist clean beauty. Voor ieder dus wat wils!

Met SCOON Kids hopen zij ouders te kunnen helpen in hun zoektocht naar de leukste en tegelijkertijd meest verantwoorde producten. Zowel voor hun kinderen als voor zichzelf.

SCOON

Weet je even niet meer waar je leuke kinderkleding kunt shoppen. Klik dan op de link!

Op zoek naar kleding voor de coole boys? Check dan deze link!