2 december 2019, door Maartje

Secret Santa

2 december 2019, door Maartje

Secret Santa

De kracht van herhaling... Daarom schamen we ons er niet voor om hier op de site nóg maar een keer te roepen: shop slim deze dure decembermaand en koop geen rommel waarvan je wéét dat de ontvanger er toch niks mee doet. Koop een boek. Geef een uitje. Plan samen een reis. Maak herinneringen. Investeer in kunst. Afijn, you get the point. In  het verlengde daarvan kwamen we opFacebook de groep Secret Santa tegen, een initiatief van de groep ‘Voor de minima’. En dat vonden we een fijne.

Secret Santa goes Dutch

Secret Santa goes Dutch

Voor de minima is een groep die  uit ruim drie duizend leden bestaat en informeert en creëert bewustwording over de vele stichtingen, fondsen en andere organisaties die zich inzetten voor minima. Want dat zijn er nogal wat, en daar mogen we best wel wat meer over te weten komen. Zeker in de koudste, meest hebberige maanden van het jaar.

Om ‘minima’ een warm hart toe te dragen rondom de feestdagen is in het verlengde daarvan de Facebookgroep Secret Santa opgezet (nu al ruim tweeduizend leden). In de groep vind je per provincie een bericht waar leden op kunnen reageren om zo hun kerstwens te plaatsen. Een Secret Santa kiest iemand die groepsleden een warm hart toedragen en doneert vervolgens een kerstpakket, verstuurd een kerstkaart of geeft kerstcadeautjes aan een gezin dat het minder heeft. Iedereen kan bovendien Secret Santa zijn! Even aansluiten bij Facebookgroep Secret Santa. Is goed voor je karma.