Hoe werkt deze site eigenlijk? Eenvoudig: Barts Groene Boekje gaat over duurzaamheid, Bartje over kids, Bart Bouwt over interieur en dan heb je nog Barts Kookboekje, Barts Beauty en Barts Bruiloft. Gebruik de zoekfunctie en je ziet alleen de posts van je favoriete categorie - it’s the simple life. Leuker nog: als je rechtsboven inlogt, kun je je eigen boekje creëren met alleen die tips die je wilt bewaren. Klik het hartje aan bij het adres van je voorkeur en check je persoonlijke Bart-kaart. Wil je niks missen, meld je dan aan voor de non-spam-nieuwtjes pagina.
22 July 2019
  • 25-11-2018
  • Amsterdam, Barts Boekje Junior, Barts Groene Hoekje

Self care voor mama’s: Ayurveda for mommies (to be)

Self care voor mama’s: Ayurveda for mommies (to be)

Dat we op The White Door Studio zijn was al wel duidelijk. En behalve dat het er prachtig is - die muren, ohhh die muren - kun je er ook terecht voor yoga en is de ruimte te huur voor allerlei creatieve concepten. En workshops dus. Op het gebied van persoonlijke groei, verbondenheid en zelfliefde.

Een van de workshops die vaker hebben plaatsgevonden, zijn de workshops over Ayurveda door Kim Geerts van Startwithrasa.com. Ayurveda is de eeuwenoude Indiase gezondheidsleer. Die de connectie maakt tussen lichaam en geest. Op 9 december geeft Kim een workshop Ayurveda for mommies (to be). Een workshop waarin Kim je alles uitlegt hoe je goed voor je baby maar ook voor jezelf zorgt in de tijd naar aanloop van en vooral ook na de bevalling. Een middag met mede-mama's, lekker veel thee en die prachtige blauw-groene muren dus.

Ayurveda for mommies (to be)

Ayurveda werkt met drie typen levenskrachten. En van daaruit worden richtlijnen gegeven die je lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel gezond moet houden. En juist die allesomvattende totaliteit is juist zo welkom als je een klein mensje in je hebt groeien. Het is niet alleen belangrijk om goed voor die groei te zorgen maar ook om een mooie connectie met jezelf - in je nieuwe moederrol - en je baby te creëren.

Kim leert je aan welke self care je kunt doen tijdens de zwangerschap. En hoe belangrijk de 42 dagen na de bevalling zijn. Kruiden, voeding, herstellen, bonden en het beschermen van jullie zachtheid. Het wordt allemaal uitgelegd en besproken.

De middag vindt plaats bij de prachtige The White Door Studio in Amsterdam Westerpark. En Kim geeft de workshop nadat ze zelf onlangs moeder is geworden en enorm veel gehad heeft aan de pre- en postnatale periode vanuit de Ayurveda.