20 oktober 2020, door Nina van Hilst

Illustratie workshop: Sella Molenaar bij The White Door Studio

20 oktober 2020, door Nina van Hilst

Illustratie workshop: Sella Molenaar bij The White Door Studio

Mooie dingen maken op mooie plekken. Dat zouden we vaker willen doen. Op zondag 15 november komen twee knapperds samen: Sella Molenaar geeft een workshop bij The White Door Studio in Amsterdam West. Met inkt in pastelkleuren mogen we lekker zelf aan het creëren - uiteraard onder begeleiding van Sella - in de workshop ‘Ink - an ode to the female figure’. We kunnen niet wachten…

Sella Molenaar x The White Door Studio

Sella Molenaar x The White Door Studio

In beide gevallen was het liefde op het eerste gezicht: de yogastudio en workshop space van The White Door Studio met de prachtige blauwgroene wanden en een rustgevende vibe. En de vrouwelijke, sensuele artworks van Sella Molenaar. Beide doen iets met je. Of met ons althans.

Sella maakt haar magie al heel wat jaren. En The White Door opende de deuren twee jaar geleden. Om dat heuglijke feit te vieren, komt Sella naar de studio voor een reeks workshops. De eerste is al geweest en was – je snapt het wel – een hit. En dus komen er nieuwe workshops aan. De eerste is op zondag 15 november van 14.00 tot 16.30 uur. En ook die is uitverkocht. Op zondag 13 december van 14.00 tot 16.30 uur is je laatste kans om in deze fijne omgeving aan vrouwelijkheid en creativiteit te werken.

Ink – an ode to the female figure

Ps. The White Door Studio heeft meer prachtige workshops. Een Heart Opening Cacao Ceremony, Ayurveda for Moms, bloemenkransen maken en een keramiek workshop.