Nederland16 september 2020, door Margaux van der Mieden

September (veel te) vol met verjaardagen? Hier is je helpende hand

Nederland, 16 september 2020, door Margaux van der Mieden

September (veel te) vol met verjaardagen? Hier is je helpende hand

September, we zitten er weer middenin en dat betekent voor veel gezinnen elke week wel ergens een verjaardag. Vraag ons niet waarom maar Nederlanders verkiezen de maand september om geboren te worden... Is echt zo, de statistieken tonen het aan. Prima, is goed (al die baby's worden namelijk in de koudste en meest ongezellige maand van het jaar gemaakt, en dat begrijpen we wel) maar op een gegeven moment heb je geeeen idee meer wat te kopen voor al die jarigen in iedere leeftijdscategorie, toch? Wij krijgen in elk geval steevast stress in deze hartstikke drukke maand. Geen paniek: er is dus een reuze handig en snelle cadeau-oplossing voor al die jarige peeps en het heet Greetz. Heus, wij zijn hooked. Thank us later.

43837 verjaardagen - say hello to Greetz

43837 verjaardagen - say hello to Greetz

In 2020 zijn gemiddeld 42355 mensen per dag jarig in september. En 25 september is daarbij de drukste dag met 43837 verjaardagen (Ja echt!). Vinden we een mooi feitje. Héél veel mensen die eigenlijk allemaal een kaartje verdienen. Dat gaan we natuurlijk niet doen, maar iemand een kaartje sturen wordt eigenlijk wel onderschat. Vinden wij. Een kaartje is persoonlijk (persoonlijker kan bijna niet) en een cadeautje krijgen door de brievenbus is en blijft gewoon het allerleukst (1: je hoeft er niks voor in huis te halen want geen volk over de vloer, 2: het is altijd een verrassing en het komt toch altijd onverwacht, 3: kaartjes hebben de allerhoogste bewaarfactor die er is – heerlijk om jaren later terug te lezen).

Mee eens? Ja toch? Nou, dat vinden de mensen achter het Nederlandse Greetz dus ook! En het hoeft echt allemaal niet zo groots en meeslepend. Nee joh. Greetz helpt je de pinarie uit. Is zo gepiept. Je kunt uit een hele reeks leuke kaartjes kiezen met een persoonlijke boodschap en klaar is kees! Greetz stuurt het dan op naar de uitverkoren van die dag.

Cadeautje kiezen. Klaar.

Cadeautje kiezen. Klaar.

Ben je nog niet helemaal happy met alleen het kaartje? Ook geen punt: ook daar komt Greetz weer met de helpende hand: doe er nog een leuke bos bloemen, een reep chocolade of een fles bubbels (wie houdt er niet van?) bij en je maakt de jarige jop of jet blij en hé dat is alles wat we willen die dag. Jij blij en zij blij met jou. Plop. Op naar Greetz. And thank us later.