Tapas eten bij Sevilla in Utrecht

Nederland, Utrecht, 7 maart 2024, door Merche Ariza Gallego

Tapas eten bij Sevilla in Utrecht

Dol op tapas, sangria en goed gezelschap? Twee van de drie dingen vink je af bij restaurant Sevilla in Utrecht, het gezelschap is aan jou. Als je net als wij dol bent op Spaans eten en je je even wilt wanen in Andalusië, dan is dit ongetwijfeld de plek om naartoe te gaan. Alleen al voor de fraaie inrichting en het zonovergoten terras loop je hier naar binnen, voor het eten en de Spaanse gastvrijheid blijf je hier terugkomen. Een avond in eigen land op vakantie was nog nooit zo makkelijk, lekker én leuk.

Tapas, pinchos en paella's

Tapas, pinchos en paella's

Op het menu staan de niet-te-missen klassiekers. Zonder patatas bravas, croquetas en gambas is de fiesta niet compleet. Ook zijn er genoeg verrassende opties zoals geroosterde aubergine met geitenkaas en popcorncrème, of gebakken kabeljauw met Spaanse peper en cavasaus. Veel gerechten kun je als tapa (klein) of racion (groot) bestellen.

Wat wij heel leuk vinden is dat je hier ook heerlijke paella’s eet die per dag variëren van ingrediënten. Een tip: op dinsdag is het pincho avond en kun je verschillende pinchos (een typische snack met brood en een topping) uitproberen. We krijgen nu meteen zin om terug te gaan!

Sevilla