Engeland, Londen1 februari 2023, door Michel + Renske

Barts Best of: Shepherd’s Bush in Londen

Engeland, Londen, 1 februari 2023, door Michel + Renske

Barts Best of: Shepherd’s Bush in Londen

Ooh Londen, wat komen we graag bij je langs. Het liefst meerdere keren per jaar. Of we dan ooit uitgekeken zijn? Nee, het leuke aan Londen is dat je er elke keer weer een nieuwe wijk kunt ontdekken. Buurten als Shoreditch, Nothing Hill en het minder bekende Hackney bruisen en ieder bezoek is het er net iets meer local, rauwer én verrassender.

Hotter dan ooit is het om richting West Londen te gaan. Doen we. Hierbij een lijstje met het leukste van Shepherd's Bush in Londen.

 

Meer Londen? Kijk eens rond op deze pagina. 

Electric Coffee Co

Electric Coffee Co

Ze roosteren hun eigen koffiebonen, verkopen die aan horeca gelegenheden en aan mensen voor thuis. Best of all is dat je nu ook gewoon terecht kunt in het café, waar je van het eindproduct (steengoede koffie) kunt genieten. Ga lekker aan het raam zitten om mensen te kijken of zoek een plekje achterin de zaak voor als je wat werk te verzetten hebt. Maakt niet uit welke koffie gelegenheid je hebt, hier zit je goed.

 

Electric Coffee Co

Next Door Records

Next Door Records

Een record shop, bottle shop en bar in één. Dat klinkt niet alleen fantastisch, dat is het ook. Het knusse pand is zo gezellig dat je hier het liefst de hele avond blijft zitten. De verschillende events, van live DJs tot talks en workshops, in combinatie met een glas natuurwijn, creëren de perfecte sfeer voor een low-key en local avondje uit in West Londen.

 

Next Door Records

 

Osman's Juice

Osman's Juice

Genoeg plekken in Londen waar je een verse sap kunnen vinden. Meestal overpriced en overhyped, dus wij zouden deze lokale hero aanraden voor een dosis vitaminen. Op de Shepherds Bush Market (de moeite waard om sowieso even te bezoeken) vind je Osman. De aardigste juice maker out there, die je altijd eerst een glaasje geeft om te proeven voordat je een flesje aanschaft. Het leukste: je loopt hier met een 1L fles weer weg voor de prijs waar je normaal een small juice voor krijgt.

 

Osman’s Juice

Buns From Home

Buns From Home

Wie zegt er tegenwoordig ‘nee’ tegen een goede cinnamon bun? De trend heeft ook Londen niet overgeslagen en voor de lekkerste moet je bij Buns from Home zijn. Wanneer je van Shepherd’s Bush richting Nothing Hill loopt, kan je het kleine zaakje niet missen. De geur van buns komt je tegemoet en het kan zijn dat je een korte rij voor de deur ziet staan. Traditionele cinnamon en kardemom buns kun je hier vinden. In voor iets avontuurlijkers? Ga dan voor de wekelijkse special.

 

Buns From Home

Chet's

Chet's

In The Hoxton, Shepherds Bush vind je Chet’s: een Thai-Amerikaans restaurant, geopend van ontbijt tot diner. Van heerlijk gekruide gerechten tot Thais geïnspireerde cocktails, hier vind je alles voor een goede maaltijd. Onze aanraders: Gele Miso Aubergine, Fried Chicken Khao Soi en vergeet de Pineapple Rice niet.

 

Chet’s