Engeland, Londen23 september 2022, door Teun Tielen

We houden van The Hoxton hotels in Londen

Engeland, Londen, 23 september 2022, door Teun Tielen

We houden van The Hoxton hotels in Londen

Dat we van The Hoxton hotels houden, kun je wel stellen. Het verbaast ons dan ook niet dat het heel lekker gaat met de keten. Parijs, Amsterdam, Rome, Barcelona, LA.. the list goes on and on. En nu terug naar daar waar het allemaal begon: in 2006 opende The Hoxton in Shoreditch, Londen, Engeland (you get the point) haar deuren. Sindsdien gaat het hard met The Hoxton: tegenwoordig vind je in de Engelse hoofdstad maar liefst vier Hoxton Hotels, dus we zetten ze voor het gemak even voor je op een rijtje. Let's go to London, baby!

 

The Hoxton Shepherd’s Bush

The Hoxton Shepherd’s Bush

Het kersverse lid van de familie, The Hoxton Shepherd’s Bush, opent eind 2022 haar deuren in de West-Londense gelijknamige wijk. Een bruisende multiculti buurt om de hoek van de Shepherd’s Bush Market, Bush Hall en Shepherd’s Bush Empire. In de lobby hangt een gezellige retro sfeer, dankzij de vintage meubels, en zoals we gewend zijn van The Hoxton is de inrichting van de kamers ook om door een ringetje te halen. Naast heerlijk slapen kun je hier ook goed eten bij Thai-Amerikaans restaurant Chet’s. Niet alleen het eten, maar ook de drankjes zijn hier pittig. Spicy koriander martini? Kom maar door.

 

 

The Hoxton Shoreditch

The Hoxton Shoreditch

The Hoxton Shoreditch ligt in het oosten van de stad. Shoreditch is een van de levendigste wijken van Londen. Vroeger woonden hier vooral arbeiders, tegenwoordig is het hier heel hip. Net zoals het hotel zelf. Veel licht, lekker hipster, een tikkeltje luxueus én gezellig.

The Hoxton Holborn

The Hoxton Holborn

Zoek je een centrale locatie? Dan moet je bij The Hoxton Holborn wezen. Vanaf hier kun je te voet naar Oxford Street, Covent Garden en Bloomsbury. Voor wie geen zin heeft om te wandelen, ligt de metro om de hoek. Bij bistro Rondo kun je de hele dag terecht voor Engelse seizoensgerechten. Liefhebbers van natuurwijn (én snacks) zijn bij zusje Rondo La Cave op de juiste plek.

The Hoxton Southwark

The Hoxton Southwark

Ten zuiden van de Theems ligt The Hoxton Southwark. Wederom een fijne locatie met veel bezienswaardigheden, gallerijen (TATE modern!) en leuke boetiekjes in de buurt. Eten en drinken? Daarvoor kun je terecht bij all-day lobby Albie en rooftopbar Seabird. Bij die laatste hebben ze zelfs een heus Oyster Happy Hour.