28 maart 2017, door Maartje

Shift – Soundbath Meditations

28 maart 2017, door Maartje

Shift – Soundbath Meditations

Je moet ervan houden hoor, mediteren. Waar de een ‘m niet helemaal voelt, zweert de ander er volledig bij. Nu denk je bij mediteren waarschijnlijk aan stilte, rust en eventueel een zwoel muziekje of stem om je te begeleiden. Shift pakt het anders aan. Stacey, van Shift, is gecertificeerd klanktherapeute en mindfulness meditatie trainer. En in haar sessies brengt ze je door een “concert” van vibrerende klanken in een ontspannen staat. Trommels, gongs, klankschalen en meer instrumenten zorgen voor trillingen die weldadige invloed op je hebben. Dat klinkt interessant. Of mediteren nu je kopje thee is of niet, dit is het proberen waard toch? Er worden “gouden bergen” aan voordelen beloofd zoals het verminderen van stress en betere slaap. En dat kunnen we bij tijden allemaal weleens gebruiken.

Op een van de knappe locaties (want het dichte oog wil ook wat, wink!) zoals het Hoxton en Delight Yoga kun je maandelijks terecht voor de sessies van Stacey. En deze zomer ook op een locatie in Bloemendaal aan het strand. Het enige wat je hoeft te doen is een portie ‘te zijn’ en de rest lekker over je heen te laten komen. En dan merk je vanzelf of deze manier van mediteren jouw kopje thee wordt of niet. We zijn benieuwd!

Shift – Soundbath Meditations, eerste mogelijkheden: vrijdag 31 maart 20.00-21.30 Delight Yoga, De Clercqstraat Amsterdam en zondag 2 april 14.00-16.00 The Hoxton, Herengracht Amsterdam.