Spanje, Mallorca2 april 2022, door Nina van Hilst

Een rustiek hotel op Mallorca: S’Hotelet de Santanyí

Spanje, Mallorca, 2 april 2022, door Nina van Hilst

Een rustiek hotel op Mallorca: S’Hotelet de Santanyí

Van azuurblauwe baaitjes tot stijlvolle hotspots en van gezellige boulevards tot afgelegen natuur. Ohh Mallorca… Op zoek naar een vakantieverblijf op het mooie Spaanse eiland? S’Hotelet de Santanyí Mallorca is gelegen in een rustiek oud Spaans huis wat stijlvol is verbouwd tot boutique hotel. Een prachtverblijf waar ze je graag naar de plekjes - lees: afgelegen strandjes - geleiden waar jij behoefte aan hebt.

 

Meer smullen van Mallorca? Op onze ultieme Mallorca lijst vind je alle must see dorpjes, strandjes, winkels en restaurants van dit fijne Mediteraanse eiland.

S’Hotelet de Santanyí

S’Hotelet de Santanyí

Verstopt in het historische stadje Santanyí, in het zuidoosten van Mallorca, ligt boutique hotel S’Hotelet de Santanyí. Niet ver van de mooiste kleine baaitjes en grotten ligt het oude traditionele huis wat omgetoverd is tot hotel met vijf kamers plus een huisje wat als verblijf te boeken is. Het interieur is een mix van rustiek en klassiek. Ofwel, ruwe stenen muren in combinatie met witte tafellakens. En dat kunnen we wel waarderen. Natúúrlijk blijf je tijdens je verblijf niet alleen in je hotel. In het hotel helpen ze je graag op weg naar rustige strandjes, traditionele winkeltjes in het stadje, heerlijke restaurants of op roadtrip over het eiland.

S’Hotelet de Santanyí