1 oktober 2021, door Nina van Hilst

De mooiste slow living retreats en events

1 oktober 2021, door Nina van Hilst

De mooiste slow living retreats en events

Een week, een weekend of een dag omringd door nieuwe likeminded mensen op een mooie locatie. En met niets anders bezig zijn dan mindfulness, yoga, broodbakken, schilderen, fotograferen en ander fijns. Dat is waar deze slow living retreats en events voor zorgen. Connectie, rust, goed eten en een mooie omgeving zijn basis bij deze events. Verder hoef jij je alleen nog maar open en ontvangend op te stellen.

Stretch and Fold

Stretch and Fold

Stretch and Fold bestaat uit Tash en Mark. Zij doet yoga en hij bakt zuurdesem brood. Samen doen ze beide én organiseren ze events en retreats. Ons oog viel op Stretch and Fold doordat ze maandelijks een yoga & brunch hebben bij The White Door Studio in Amsterdam, waar je na een yoga flow kunt aanschuiven voor een verrukkelijke brunch met goed voer, goed volk en flowy vibes. Eens per maand dus op mini retreat met een hoop gezelligheid. S&F’s eerste retreat is ook een feit. In september 2021 reisden ze af naar het prachtige Siciliaanse platteland, waar yoga, ambachtelijk broodbakken, natuurlijke wijnen, landelijke wandelingen en good talks op het menu stonden. De planning is om dit deze winter te herhalen op een yoga surf retreat in Marokko. Who’s in?

Stretch and Fold Yoga Bakery

she she retreats

she she retreats

De mooie, serene plaatjes die she she posten zijn al een mini retreat an sich. De retreats van she she hebben als basis slow living, natuur, beweging, sisterhood en creativiteit. En zijn afgetopt met good food en de mooiste – maar echt – locaties. De meeste retreats zijn op homebase Mallorca, maar ook Duitsland, de Italiaanse kust en de Alpen zijn van de partij. De retreats van she she zijn ver vooruit volgeboekt, dus het is paraat zitten voor de volgende data. En anders hebben we gelukkig de plaatjes nog.

she she retreats

Slow Escapes

Slow Escapes

Het Amsterdamse Slow Escapes organiseert one day-, weekend- of weekretreats in Amsterdam en het buitenland. Slow living, creativiteit en mentale well-being staan voorop. Daarbovenop heeft ieder retreat een ander thema. Zo is er een fotografie en mindfulness weekend geweest in samenwerking met fotografe Verdenius, een slow living week in Toscane en een creative escape op Mallorca. Met alle restricties van de afgelopen tijd liggen de nieuwe retreats even in de kast tot de wereld weer flowt en bloeit. Volg Slow Escape voor updates over nieuwe retreats.

Slow Escapes