Nederland2 oktober 2020, door Imara Milatz

Gold alert: sieraden pop-ups in het vooruitzicht en dit zijn ze

Nederland, 2 oktober 2020, door Imara Milatz

Gold alert: sieraden pop-ups in het vooruitzicht en dit zijn ze

Goud vergaat niet, maar sieraden pop-ups wel. En daar worden we iedere keer dat er eentje op-popt toch behoorlijk zenuwachtig van. Want sieraden genoeg? Nooit. Hebben we net die langverwachte ring aan de haak geslagen, zien we ineens die perfecte hanger aan ons neusje voorbij komen. En dat is nou net het ding met sieraden en dan in het specifiek de vintage -one of a kind- soort. Want wat nou als dat ene waanzinnige stukje kunstwerk voor om de hals, in de oren of aan je handen in de privé collectie van de verkeerde belandt? In het kader van 'die pink-duim-wijs(of whatever other) vingerring complimenteert zo mooi met de ring die ik al heb'. Of 'een extra laagje ketting maakt het geheel helemaal 'af'. Pff, vermoeiend hoor, die sieraden verslaving.

Precies, zenuwachtig worden we van die pop-ups. En dáárom moeten we erheen. Want die ene ketting/hanger/ring -waarvan we nog niet van het bestaan af wisten- hebben we nodig. Deze soon to be popping up pop-ups staan allemaal in onze agenda gemarkeerd.

Beeld via Bobbie Vintage 

The vintage club, Bobbie Vintage (10 & 11 oktober)

The vintage club, Bobbie Vintage (10 & 11 oktober)

Bobbie is going places! Dit heerlijke vintage Insta account -van Bobbie- verzamelt niet alleen de allermooiste vintage dromen. Nee, as we speak lanceert de allereerste ‘Bobbie Vintage’ collectie met niets meer dan hebberigmakend spul uit 14k goud gesmolten. Ringen, veel ringen. En zoals we al hoopten, zijn die net zo mooi (of mooier) dan we hadden verwacht. Maar dat terzijde, want het gaat nu over sieraden pop-ups. En die komt er ook, van Bobbie. 10 & 11 oktober nemen Bobbie en haar creatief atelier hun schatkisten aan goud mee naar The Hoxton, waar we allemaal (als je je eerst even inschrijft) tussen de vintage ringen mogen snuffelen. Geheel coronaproof georganiseerd in tijdslots, mét genoeg kans op je droomring, zo belooft Bobbie. Tussen ieder slot van een halfuur worden de ringen gewoon weer aangevuld.

Kan je er niet bij zijn (omdat je bijvoorbeeld al naar een andere pop-up gaat, lees hieronder)? Houdt Bobbie dan vooral in de gaten, dit was niet het eerste Bobbie Vintage event en naar alle schijn ook niet de laatste. Hopen we… En ondertussen speur je gewoon de hele nieuwe 14k collectie op de website van Bobbie af.

Op zoek naar meer vintage? We hebben een flinke lijst met waar we onze favoriete vintage finds scoorden.

The Gold Report

The Gold Report

Goed nieuws vanuit The Gold Report, in datzelfde weekend als Bobbie –op 10 oktober– vindt er nog een pop-up plaats. En als het aan ons ligt gaan we beide op een dag af. Want we volgen ook The Gold Report ook al een tijdje op de voet en houden goed in de smiezen wat er allemaal ‘available’ is om uiteindelijk in onze collecties te belanden. En toch, kunnen we niet wachten om The Gold Report in het echt te zien. Edelstenen shinen in het echt tóch iets mooier dan on the gram… En dat kan dus 10 oktober in het knappe Casa Gitane.