Nederland27 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Maak het Sinterklaas feest compleet met een Sintdoos van Pluk, Amsterdam

Nederland, 27 november 2020, door Anna Sophie Wellink

Maak het Sinterklaas feest compleet met een Sintdoos van Pluk, Amsterdam

Sinterklaas... Voor de een een groot feest en voor de ander... Tsja, een nog groter feest. Gezellig is het en een goed excuus om jezelf en het kroost helemaal vol te stoppen met alles wat lekker en ongezond is. Want menen, een mandarijn in de schoen van je kids? Waarom zou je dat doen als je er ook gewoon pepernoten in kunt stoppen, of marsepein of of of een van deze te lekkere recepten met pepernoten? Of een van deze te leuke cadeautjes? Precies! Vullen die schoenen. Now is the time (en het jaar was al pittig genoeg).

 

Dikke kans dat december er nogal anders uit gaat zien in 2020... Niet met de hele (extented) familie op een kluitje, geen kerstmarken overal en geen danssessies in de kroeg. Bummer. Wat wel kan, is de verjaardag van de Sint vieren met alleen met je eigen kroost. En daar is helemaal niks mis mee! Alleen ben je misschien wel een beetje klaar met weer die boodschappen en weer koken en weer de boel gezellig maken? Wij wel en om precies reden vinden we de mensen van het Amsterdamse PLUK zo leuk: het PLUK Sintpakket is hier! En het wordt door heel het land thuisbezorgd. Leest u even mee?

Een groot feest met de Sintdoos

Een groot feest met de Sintdoos

Pepernoten bakken is leuk om een keer zelf met het kleine spul te doen, daarna is het gewoon heel fijn dat het allemaal geregeld is zo op 5 december. En dus komt het Amsterdamse Pluk met een Sintdoos. Juist, een Sintdoos. In die doos zit precies dat + een boel meer om pakjes avond goed te laten verlopen. Dit zit erin:

  • Het Grote Sinterklaas-Pluk-spel, met spelregels, dobbelstenen en pionnen voor 6 personen – best idea ever.
  • Een QR code voor de Pluk Sinterklaas spotify playlist (ook zonder abonnement te luisteren)
  • Sint snoep (pepernoten, schuimpjes, tataai popjes)
  • 4 Sint smoothies (met amandelmelk, banaan, speculaaskruiden)
  • Pepernootbakjes, 4 paard o zo snel bekers, 4 servetten en 4 party meiters
  • Pepernoten cake (lik je je vingers bij af)
  • Fles Cava (voor de 18 +ers)

heel die inhoud heeft een waarde van 100 euries maar bij Pluk kun je deze Sinterklaasdoos bestellen voor 69,95 euro. Heb je liever een cheesecake met pepernoten i.p.v. de pepernotencake dat kan ook en dan kost de box 79,95 euro.

En doe dan ook deze: een persoonlijke boodschap van Sint en Hyperpiet

En doe dan ook deze: een persoonlijke boodschap van Sint en Hyperpiet

Door het sh*itty virus (mogen we wel zeggen) is ook Sinterklaas dit jaar een tikkeltje anders. Geen samenkomen, niet bij Sint op schoot en ook niet met z’n allen al die cadeaus uitpakken… Corona gooit roet in het eten (wat dan wel weer toepasselijk is…). Vinden we maar wat jammer! Maar de Sint zou de Sint niet zijn als hij niet iets bedacht had – een nogal briljant plannetje vinden wij. Sint gaat namelijk op de moderne toer op en neemt zijn grote boek mee de opnamestudio in!

Een persoonlijke boodschap van de Sint! Ja, ook voor jouw kids. Je kunt een boodschap over, en aan, je kinderen toesturen en dan nemen de Sint en HyperPiet deze boodschap op in de filmstudio. Hoe leuk! De ingesproken boodschap krijg je dan via een linkje teruggestuurd zodat je deze kunt afspelen tijdens Sinterklaas. Zo is de Sint toch nog even langsgekomen, alleen dan virtueel. Kijk, dat nou eens het nieuwe samenkomen. lees meer