10 november 2020, door Michel + Renske

Kids to go: 14x ieniemienie cadeautjes voor in de schoen (bijna allemaal onder de 10 euro!)

10 november 2020, door Michel + Renske

Kids to go: 14x ieniemienie cadeautjes voor in de schoen (bijna allemaal onder de 10 euro!)

Nog maar een paar weekjes en dan komt die lieve baardmans weer aan in Nederland en wij weten nu al: hij is één essentiële zaak vergeten. 'Wat dan?' horen we u denken. Nou, heel simpel: cadeau's. En als tweede vraagstuk. Zie ginds komt... 'ie wel?

Maar natuurlijk komt de goedheiligman snel het kikkerlandje bezoeken. Het hoe/wat/waar blijft nog een beetje spannend, dus kan langbaard en zijn knechten best wat voorbereidende hulp gebruiken. En daar kunnen we nooit te vroeg mee beginnen. Nu weten jij en ik allebei dat je tijdens #bartblijftbinnen echt niet op jacht wil gaan naar leuke schoencadeautjes, dus laat je Sinterklaas niet in het water vallen en hop hop, scroll door onderstaand lijstje en bestellen maar! Je kan er nooit vroeg genoeg bij zijn.

 

Striped Coast

Striped Coast

Oh wat is dit geniaal. Hartstikke niet onder de 10 euro (natuurlijk), maar we konden hem niet laten. Precies, we willen hem waarschijnlijk nog liever dat die koters van ons: it’s all about het geweldige tafelkleed. Een tafelkleed voor kids? Is dat een ding? Jazeker dat het een ding is. Het tafelkleed van Striped Coast is er immers eentje die, al over de tafel, ineens een speelhuis vormt. Inclusief ‘deur’ en ‘ramen’. Geniaal, zeiden we dat al? Hebben we nodig en dat allemaal omdat Carolijn hem tipte… Dus geven we datzelfde stukje enthousiasme graag door. Graag gedaan.

StripedCoast

"

Mogen we het kroost ook iets te snacken geven in het ieniemienie schoentje? Want mocht je écht niets in huis hebben (of geen inspiratie) om in de schoen te doen, kun je altijd nog een busje nutripops van NaturNes Bio erin verstoppen. Eerst de pops opsmikkelen en daarna het busje gebruiken voor kleurpotloodjes of krijtjes. Win win.

"

Alles van Bisoudelou

Alles van Bisoudelou

In één slag verliefd, toen we het heerlijke Bisoudelou via Carolijn voorbij zagen komen. Dit -werkelijk waar- prachtige kinder label verkoopt prachtige en handmade producten voor de kids. Om mee te spelen of om die kinderkamer nóg knapper mee te maken. Zoals hele mooie vlaggenlijnen voor op de muur, zachte kussens en ons favoriet… Tsja, alles eigenlijk.

Bisoudelou

"

De feestdagen, het lijkt ieder jaar zo gezellig, maar niets is minder waar. Cadeaustress is een ding en al helemaal als #bartblijftbinnen ook een ding is. Geeft niets, we helpen graag. Zo staan er lijsten vol cadeautips voor een kind van één, twee, drie en vier jaar dans le website! 

"

Ragdolls

Ragdolls

Nijn, beer, vlekje… Hands up als je ook niet bijzonder creatief was met het bedenken van een naam voor je favoriete knuffel. Wacht maar tot je kleintje een rag doll van het te gekke Dumpies in handen krijgt. De lappenpoppen zijn stuk voor stuk gemaakt van duurzame materialen en daarmee nog liever as can be (en oké: iets meer dan een tientje, maar de moeite echt wel waard!). Eentje om mee te spelen of knap te laten wezen op de plank. Wees wel gewaarschuwd; grote kans dat je kleintje de lappenpop o-ver-al mee naartoe wilt nemen…

Dumpies

Verhalen zaklamp - Moulin Roty

Verhalen zaklamp - Moulin Roty

Ooh wat vinden we dit een topcadeau. De verhalen zaklamp van Moulin Roty. Hoewel het laatste verhaaltje voor het slapen gaan misschien wel he gezelligste momentje van de dag is, is het inmiddels ook wel een routine geworden (wie kent het boekje immers ondertussen ook niet van links naar recht en van achter naar voren). Doorbreek de routine met dit geniale verhalen zaklampje. Je koopt eenmaal de zaklamp (met 3x verhaaltje erbij!) en daarna eeuwen plezier van. Je kunt daarna nog los filmpjes in de schoen kado doen, want hier kan je er niet genoeg van krijgen. Gordijnen dicht, kamer donker maken en de kids hebben een eigen cinema. Easy does it.
€12,90 voor de verhalenzaklamp incl 3 verhalen. Losse verhaaltjes 6,90 (3 verhalen).
Verkrijgbaar bij Wijswest, bijvoorbeeld.

Naar het Museum - boekje

Naar het Museum - boekje

Boekje voor maar 8 euro en ó zo leuk. De pagina’s zijn allemaal een andere vorm en daarom gebeurt er al veel voor je überhaupt een woord gelezen hebt. Een groot avontuur voor de kleintjes!
van Gottmer via Elenfant, € 7,99.

Auto's van Kinsmart

Auto's van Kinsmart

Jeeps, cabrio’s, oude kevers… De vierwielers van Kinsmart bestaan natuurlijk al een tijdje, maar ze zijn helemaal herontdekt door onze favo winkel Big&Belg. Zo koop je hier de hippie bus of de roze oldtimer. En tussen jou en ons, wij worden er stiekem ook blij van.
van Kinsmart via Big&Belg.

Beestjes van Holztiger

Beestjes van Holztiger

Speelgoed met een vleugje nostalgie, want: hout. De houten beestjes van Holztiger maken een prima schoenvulling. Zo varieert de range van prijsjes van € 4,95 voor een kippetje tot € 15 voor een wat groter paard. Kortom: voor ieder kind-vol-verwachting wat wils.
van Holztiger via Villa Hoera.

Houten pizza of andere 'eetwaren' van Lidl

Houten pizza of andere 'eetwaren' van Lidl

Ha, en dan nog leuk ook?! Ook wij vinden het moeilijk te geloven voor zo’n zacht prijsje. Al voor € 5,99 kun  je de houten margarita of pepperoni, wat je wil, bij de supermarktketen kopen. Zal wel wat uitsteken uit de schoenen, maar ach. succes gegarandeerd.
via Lidl.

Hengelspelletje

Hengelspelletje

Zeedieren hengelen, wie droomt er niet van? En dan ook nog eens zo simpel als wat. Gewoon huppakee, alle zeedieren van de ene kant naar de andere kant hengelen. Krijgt je kind ook nog wat lessen in motoriek. We kunnen niet anders zeggen: Hema, echt Hema.

Mini camera van hout

Mini camera van hout

Picture or it didn’t happen, zeggen we graag. En dus ook leuk voor de kleintjes. En helemaal hipster proof, hihi.
PlanToys via Klein en Stoer

Houten sambabal

Houten sambabal

We blijven even in de categorie ‘hout’ hangen, maar wat wil je met nog zoiets leuks. Een houten sambabal, voor als je wil dat de pannen en pollepels in je kast blijven staan.
via Hema

Rekenspelletje

Rekenspelletje

Wij hopen altijd maar dat ons nageslacht beter met cijfers gaat zijn dan wij. Oh, wat zou het fijn zijn, een zoon die je helpt met je Belastingaangifte… Nou, met dit telraam komt het vast goed. Toch?
via Dille & Kamille

Kookmutsje

Kookmutsje

Mocht het economische inzicht toch ontbreken, dan voeden we graag een ander talent. Namelijk het culinaire. En dan mag een kookmuts natuurlijk niet ontbreken. Ideetje: een paar dagen later volgt een deegroller?
via Dille & Kamille

Rieten mandje

Rieten mandje

Gevalletje vinden-wij-dit-leuk-of-ook-de-kinderen? Maakt ook niet heel veel uit toch. Voor poppen, poppenkleertjes, sokjes, een rieten mandje heb je nooit te veel.
via Dille & Kamille