Nederland, Amsterdam24 november 2020, door Margaux van der Mieden

De liefste hand made wall decorations van Zoé Rumeau voor op de kinderkamer

Nederland, Amsterdam, 24 november 2020, door Margaux van der Mieden

De liefste hand made wall decorations van Zoé Rumeau voor op de kinderkamer

Mooi, mooier, mooist. Dat is het werk van Parisienne Zoé Rumeau. Een creatieve vrouw met de leukste ideeën, vinden wij. Haar tekeningen (ze maakt tekeningen) gemaakt met potlood op wit papier zijn stuk voor stuk prachtig. Simpel in de categorie 'móet aan de muur en  wel nu'.

Maar kunst is niet het enige wat Zoé maakt! Nee, Atelier Zoé Rumeau maakt ook de leukste muurdecoraties voor in de kinderkamer. Tenminste, daar zouden wij ze hangen. Ze? Ja: gepersonaliseerde handgemaakte namen en woorden. Hoe leuk! Ze maakt knap gevormde letters en ook andere vormen zoals een maan, ster, auto en een luchtballon. Leuk voor een lieve meisjeskamer of een stoere jongenskamer. Als nachtlampje of simpel as it is zonder lichtsnoer. De keuze is reuze. Heb je liever de naam van je kleine koter op de muur of een mooi woord? Kan ook! Zoé maakt graag een gepersonaliseerde naam voor aan de muur of deur. Lief!

Art on the wall

Art on the wall

Leuk om een werk van Zoé Rumeau cadeau te geven aan een soon to be mother of voor de verjaardag van een little one. Ze zijn mooi, origineel en lief. Het maakt de kamer meteen vrolijk. Vind je dit zelf eigenlijk té leuk voor alleen de kinderkamer? Snappen we. Ze kunnen ook dikke prima elders in huis hoor. Bijvoorbeeld in de gang of in de keuken. Ook op de muur buiten het huis. Zoé heeft ook meerdere samenwerkingen gedaan met winkels en horeca. Fan van deze mooie wall decorations!

Waar je deze liefdevolle en handgemaakte creaties kunt vinden? Bij Archive store in Amsterdam, op het Frederiksplein.